Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Politiikkaa, pulunkakkaa ja isojen poikien lauluja

"No kyllä oli Sanna Marinilla otsaa, että meni Ukrainassa käydessään höpöttämään, että Suomi lahjoittaisi sinne näitä Hornet-hävittäjiä. Että kuinka se voi hypätä puolustusministerin varpaille? Ja ei muutkaan Suomen päättäjät tienneet mitään tästä. Kyllä Marinilla oli aikamoinen töppäys", naissoittaja arvioi.

"Muistaako joku vielä sitä aikaa, kun LP-levyiltä ja C-kaseteilta kuunneltiin isojen poikien lauluja? Nykyään radiossa kuuluu enimmäkseen ujojen tyttöjen laulua", soittaja naurahtaa.

"Kuuloluurissa mietiskeli joku, et mikä puolue voittaisi vaalit. Sit tultiin S. Marin kohdalle. Kukaan ei taida muistaa, ettei S. Marin ollu puolueen ääniharava, vaan Antti Rinne. S. Marin tuli sivusta. Toivottavasti kaikki muuttuu. On sen verran Suomea laitettu sekaisin. Ennätykselliset velat ja hinnan korotukset. Toivottavasti valta vaihtuu ja pian. Vai eihän meillä taida mitään valtaa olla", tuumailee nimimerkki Kuunnelkaa järjen ääntä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Boomereiden pitää Marinin ohjeiden mukaan olla hiljaa. Tämä estää demareiden äänestämisen äänestyskopissa. Lieneekö vappusatasia tulossa vielä ennen vaaleja?" Sappu Vatanen tiedustelee.

"Oliko se pulun kakkaus vai kalun pukkaus, joka lasautti terassin Kauppakadulle? Jos pulun paskalla on noin kovia vääntäviä voimia, niin sitä kannattaa hyödyntää vihreässä siirtymässä. Saadaan huomattavia säästöjä aikaseksi eikä ilmastokaan kärsi yhtä paljon kuin kaivinkoneiden avulla suoritettava ennallistaminen 1952 tasolle. Laskeskelin, että n. 200 000 kaivinkonetta ja 250 000 traktoria ja kuorma-autoa tarvitaan tuon homman hoitoon. Lisäksi turvemaiden hukuttaminen vesimassoilla on kallista", nimimerkki Lahopuuta ja Pulunkakkausta laskelmoi.

"Miksi vasemmistoliitto ei aja dieselveron poistoa? Eikö puoluetta kiinnosta maaseudulla ja maakunnissa asuvien ihmisten asiat?", tiedustelee nimimerkki Ääni muualle.

"Ketä äänestää? Vaalit on tulossa! Ehdokas hakusessa! Petterin haastattelun luettuani Kainarissa totesin, että siinä ovat ne kaikki minulle tärkeät asiat yhdessä jutussa! Kiitos! Toivon, että nämä säilyvät mukana myös mahdollisissa hallitusneuvotteluissa, ja että olisi poliitikoita, jotka ajavat äänestäjilleen tärkeitä asioita", Demokraatti julistaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kysyn nyt teiltä, Kajaanin päättäjät, että onko teistä oikein, että osa huonolla eläkkeellä olevista maksaa Kaukaveden käynneistä 52e x 10 käynnit? Eikö olisi reilumpaa, että myös meille 65-vuotiaille olisi myös joku rannekesysteemi? Vuosi vaikka 150 e. Sairauksia löytyy itse kukaiseltakin. Etuhan tämä olisi muutenkin. Kunto paranisi moneltakin. Lääkärikäynnit jäisi väliin. Miksi olemme eri-arvoisia? Annan sille ääneni kunnallisvaaleissa, joka tämän saa oikealle tolalle. Tarkoitan kuntosali- ja uintiranneke", nimimerkki Epätasa-arvo tässäkin surkuttelee.

"Demarit, vasemmistoliitto ja vihreät kannattavat huumeiden käyttöhuoneiden avaamista Suomeen. Muut puolueet eivät tätä juurikaan kannata", kertoo nimimerkki Lisää ongelmia Suomeen.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä