Koti-Kajaani

Kuva: -

Kuuloluuri: Säästövinkki kiireisille veitikoille

"Minäkin haluaisin sopeutumiseläkkeelle. Pitääköhän siihen olla keskustan vai kokoomuksen jäsenkortti? Pitäisi melkein Sipilältä kysyä, että riittikö keskustan jäsenkortti, vai miten pääsit sopeutumiseläkkeelle, monimiljonääri", pohdiskellaan puhelimen päässä.

"Kajaanin sairaalan päivystyksessä petipuolella olen joutunut olemaan usein. Aina on ollut syy, miksi sinne mennä. Hoitajat siellä ovat lähes kaikki todella tylyjä. Joskus tulevat tekemään toimenpidettä eivätkä puhu mitään eivätkä kerro, mitä ovat tekemässä. Yleensä he eivät myöskään tervehdi eivätkä sano lähtiessä mitään", soittaja huomauttaa.

"Onko Lohtajan alueen grillikatokset tarkoitettu vain ja ainoastaan olutta juoville naisille ja miehille? Sinne ei pääse tavallinen perhe grillaamaan lasten kanssa. Siellä juodaan olutta, siellä juodaan kirkasta viinaa ja grillikatos haisee kamalalle tupakalle. Laittakaa varauslista seinään, niin kuin oli kerran aikaisemminkin!" soittaja vaatii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Suomi pärjää hyvin elämänlaatua mittaavissa tutkimuksissa, mutta kun niin sanotussa hyvinvointivaltiossa tehdään paljon itsemurhia, miten tämä yhtälö soveltuu elämänlaatututkimuksiin? Onko otettu huomioon ja onko tutkittu, miksi suomalaiset katsoo parhaaksi tai välttämättömäksi lopettaa elämänsä oman käden kautta?" naisääni kauhistelee.

"Yksi vuosi: Elämme vain yhden vuoden syntyäksemme keväällä uudelleen, kasvaaksemme kesällä kukoistukseen, syksyllä taas kukkaset kuihtuen talvella unessa leväten uinumme valkean vaipan alla pehmeä lumi peittonamme odotellen kevättä uutta", naisääni loruilee.

"Tässä tulee säästövinkki kiireisille veitikoille: Kampaa hiuksesi vain joka toinen päivä. Kampa ei kulu ja aikaa säästyy johonkin muuhun, ehkä tärkeämpään. Mitähän se tärkeämpi voisi olla?" soittaja vinkkaa.

"Suomi on kallis maa, koska oikeistopuolueet ovat laajentaneet veropohjaa asumiseen, ruokaan, autoiluun jne. Ruuan alv on täällä 14 %. Esim. Englannissa ruuasta ei peritä veroa ollenkaan. Kokoomuksen valheellinen hokema kuuluu: "Työn verotusta kevennettävä." Todellisuudessa kaikki verot maksetaan, milläpä muulla kuin työstä saadulla palkalla. Siis tämäkin ongelma on itseaiheutettu. Me itse olemme tulleet huijatuksi ja äänestäneet väärät päättäjät valtaan", vastaaja analysoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Tämä päivä on eilisen huominen ja tämä päivä on huomisen eilinen", toteaa miesääni asian laidan.

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä