Koti-Kajaani

Kuuloluuri: ”Tyhjäpäisiä ahneita kulutusrobotteja”

"Missä se oikein mättää? Kaksi viikkoa sitten soitin sairaanhoitajalle kipeästä jalasta. Sairaanhoitaja aikoi konsultoida lääkäriä, mutta kahteen viikkoon lääkäri ei ole vieläkään minulle soittanut. Unohtuiko sairaanhoitajalta konsultoida? Mitä tässä tekee? Kohta ei ole enää jalkaa”, ääni puhelimessa voivottelee.

"Kyllä ihmisen nimitystä kantavista suurin osa ei ole ihmisiä edes vaan tyhjäpäisiä ahneita kulutusrobotteja", miesääni julistaa.

"Miten ne sähköä jauhavat tuulimyllyjen siivet vaikuttavat eläimiin, lentäviin lintuihin. Osaavatko ne linnut varoa viuhtovia siipiä? Tuskinpa. Entä maassa elävät eläimet, luonnoneläimet? Eikös vauhdilla viuhtovista tuulimyllyn siivistä irtoa mikromuovia, joka sitten maasta kulkeutuu myös luonnoneläimiin? Onkohan tuulimyllyjen muovilavoista irtoavaa mikromuovia tutkittu mitenkään? Miten se vaikuttaa elämään, ihmisiinkin?" soittaja puntaroi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Vuoden 2024 talven pahin pakkaskausi on vielä edessä. Onko odotettavissa suljetulla Suomen ja Venäjän välisellä rajalla ja rajan läheisyydessä väsyneitä paleltumisesta kärsiviä ja jopa kuolleita turvapaikanhakijoita? Syyllistyykö ja syytetäänkö silloin Suomen rajaviranomaisia ja jopa valtiota heitteillejätöstä tai jopa kuolemantuottamuksesta?" puhelimessa spekuloidaan.

“Suomalaiset eivät sairastu pahoinvointiin vaan hyvinvointiin. Ei tarvitse työryhmää eikä tutkimusta vaan siirtyminen ajassa noin 50 vuotta taaksepäin. Silloin oli hyvin vähän lasten ja nuorten pahoinvointia. Ylipainoisia nuoria ei juuri ollut. Ei tarvinnut sisäliikuntatiloja. Silloin nuoret olivat lähes kaiken vapaa-aikansa ulkona. Ei ollut tekemisestä puutetta. Tuntimäärät viikossa varmaan 35–40 tunnin välillä. Kännykkä ei hallinnut elämää. Lapset olivat terveitä ja iloisia. Paapominen sairastuttaa”, nimimerkki Hyvinvoinnin uhrit arvelee.

"Kyllä kai tähänkin voi moni yhtyä, että nämä markkinamiehet ja pörssihait ovat sellaisia tyhjänpäiväisiä helppoheikkejä", miesääni toteaa asian laidan.

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä