Mielipiteet

Lukijan mielipide: Hallituksen jäsenen tytär pätevin

Kainuun hyvinvointialueen hallitus kokoontui valitsemaan vastuualuejohtajia. Hallituksessa neljä jäsentä ovat lain mukaan vaalikelvottomia tehtäväänsä. Hallituksessa on Kainuun soten palveluksessa kaksi ensihoitajaa, yksi sairaanhoitaja ja yksi kätilö, jotka eivät ole vaalikelpoisia hallitukseen.

Hallitus valitsi muun muassa terveyden ja sairaanhoidon toimialuejohtajaksi Mari Kinnusen . Hän on hallituksen jäsenen Airi Mäkisen (kok.) tytär. Näin ilman valtaoikeuksia toimiva hallitus katsoi sopivammaksi kyseiseen tehtävään hallituksen jäsenen perheeseen kuuluvan henkilön kuin ansioituneen vuoden ajan Kainuun sotessa tehtävää hoitaneen Susanna Halosen .

Hyvinvointialue on valinnut hyvinvointialuejohtajan ja Timo Korhosen tehtävä on käynyt tarpeettomaksi. Silti hallitus katsoi aiheelliseksi jatkaa hänen työsopimustaan. Käsittämätöntä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kannan todella huolta kainuulaisten puolesta mihin tämä touhu johtaa. Nyt näyttää olevan haluja muuttaa hallintoa poliittisten vallanpitäjien etujen mukaisiksi.

Siinä unohtuu kansa, jota varten olemme.

Hannu Suutari (kok.)

aluevaltuutettu

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kainuun hyvinvointialue

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä