Mielipiteet

Lukijan mielipide: Kainuuseen ei tarvita turhaa byrokratiaa

Tulevina vuosina pitää keskittyä turhan byrokratian torjumiseen ja elämisen edellytysten turvaamiseen koko Suomessa. Esimerkiksi Euroopan unionin kaavailemat kotien pakkoremontit ja metsien ennallistamissuunnitelmat osoittavat, kuinka yksityiskohtaisesti suomalaisten arkea halutaan ohjailla.

Ylikansallisen sääntelyn uhka kasvaa, sillä EU kiihdyttää politiikkatoimiaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Keinovalikoimassa on runsaasti suomalaiselle arkijärjelle vierasta henkeä. Siksi on elintärkeää, että ajetaan suomalaisten etua ja tehdään sellaista politiikkaa, jolla mahdollistetaan eikä tukahduteta.

Suomi on pidättäydyttävä lisäsääntelystä EU-päätösten toimeenpanemisessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Metsistä ja luonnonvaroista tunnettu Kainuu on erittäin haavoittuvainen kaikelle hyvien päämäärien nimissä tehtävälle liikabyrokratialle. Yritykset luovat tänne työpaikkoja ja kasvua vain, kun sellaiselle ovat suosiolliset olosuhteet.

Kainuussa työllistytään ja menestytään, kun yritysten verotus on kohtuullista ja luvat saa vaivatta. Ympäristöä ja luonnonvaroja pitää käyttää viisaasti myös jatkossa, se on selvää. Mutta niiden käytölle pitää olla edellytykset, jotta meidän maakunnassa voi elää.

Seuraavan eduskunnan ja hallituksen kokoonpano määrittää Kainuunkin suunnan. Meidän alueen etu on, että pidetään oma pää EU- ja elinkeinopolitiikassa.

Tuomas Kettunen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

kansanedustaja

agrologi (AMK)

eduskuntavaaliehdokas (kesk.)

Kuhmo

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä