Mielipiteet

Lukijan mielipide: Merja Kyllönen ja Paavo Väyrynen samoilla linjoilla

Ukrainan sodan opetusten vuoksi Suomessa on virinnyt keskustelut Suomen varautumisesta pahimman varalle. On siirrytty keskustelemaan Nato-optio vaiheesta mahdolliseen Naton täysjäsenyyden hakemiseen.

Tehtyjen mielipidemittausten mukaan Suomen kansan enemmistö on viime viikkoina kääntynyt Naton täysjäsenyyden kannalle ja sama suunta näyttäisi olevan myös kansanedustajien keskuudessa.

Suomen eduskunnassa on myös voimia, jotka edelleenkin vastustavat Suomen turvallisuuden vahvistamista. Selkeimmin vastustavan kantansa ovat ilmaisseet muutamat vasemmistoliiton kansanedustajat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Maakuntalehti Kainuun Sanomissa (1.4.) kansanedustaja Merja Kyllönen (vas.) ilmaisee selkeän vastustavan kantansa Suomen Natoon liittymisen osalta. Näyttää sille, että itäisen naapurimme raaka hyökkäys oman veljeskansansa Ukrainan kimppuun ei hetkauta Kyllöstä millään lailla.

Hän edelleenkin sinisilmäisesti toistaa niitä fraaseja, joita on toistellut jo kymmeniä vuosia.

Kansanedustajan, joka seuraa aikaansa, tulee aina päätöksiä tehdessään ja ottaessaan poliittisia linjauksia huomioida vallitseva tilanne ja sen mukaan tulee tehdä myös ratkaisut. Jumittuminen määrättyihin asenteisiin on jopa vaarallista.

Vanhoista poliittisista ratsuista keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen näyttää julkisuudessa olleiden tietojen mukaan olevan Merja Kyllösen kanssa samoilla linjoilla – siinä meillä "voimakaksikko".

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pentti Kettunen

ex-kansanedustaja (ps.)

Kajaani

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä