Mielipiteet

Lukijan mielipide: Perussuomalaiset, varokaa kokoomusta

Julkisuudessa "puhemiehet" yrittävät saattaa persuja ja kokoomusta yhteiselle polulle. Kuiskutellaan, että seuraavien eduskuntavaalien jälkeen olisi mahdollista perustaa uusi hallitus kokoomuksen johdolla, jossa olisivat mukana myös perussuomalaiset.

Tämä on ovela juoni yrittää saada osa ps-kannattajista suoraan kokoomuksen taakse ja toisaalta saada pakoa aikaan persujen työväestö-äänestäjissä.

Siksi lausun varoituksen sanoja perussuomalaisten nykyjohdolle: Älkää kuunnelko näitä seireenien lauluja!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokoomus ei ole perussuomalaisten luonnollinen hallituskumppani. Jos kokoomus saa valtaa, se ei muista heikompiosaisia. Kokoomuksen luonnollisia puolustettavia ovat suuri raha ja hyvin toimeentulevat.

Tämän sanon kokemuksen kovalla rintaäänellä. Kerran olen minäkin luottanut kokoomuksen lupauksiin ja pettynyt.

Tämä tapahtui vuoden 1987 eduskuntavaalien jälkeen, kun kokoomuksen Harri Holkerin johtama hallitus koottiin.

Kuvittelin, että kokoomuksella on kunnia-asiana lunastaa vaalilupauksensa ja antaa myös heikompiosaisille oma osuutensa yhteisestä kakusta. Mutta miten kävi? Kyyti oli kylmää ja hyväosaisille annettiin vain lisää, ja kaiken kukkuraksi maa ajettiin lamaan ja suurtyöttömyyteen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nämä tapahtumat kannattaisi muistaa tai palauttaa muistiin. Minulle niistä on hyvät muistiinpanot tulevaa mahdollista käyttöä varten.

Pentti Kettunen

ex-kansanedustaja (ps.), Kajaani

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä