Mielipiteet

Lukijan mielipide: Vihreä kupla

On ollut mielenkiintoista seurata, miten vihreät ja vasemmistoliitto ovat alkaneet metelöidä hallitusneuvotteluiden ilmastokatsauksen pitäjän Petteri Taalaksen vuoksi.

Kyseessä on henkilö, joka on työskennellyt ilmatieteen asioiden parissa 40 vuoden ajan ja on maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri.

Tämä järjestö perusti aikanaan hallitusten välisen ilmastonmuutospaneelin (IPCC), joka tuottaa raportteja ilmastonmuutoksesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kyseisten punavihreiden älämölö johtuu siitä, että Taalas on kirjoittanut liiallisen ilmastokiimailun haitoista ja puhuu ennemmin sopeuttamisesta kansalaisten hyväksymällä tavalla.

Hänen mielestään keinojen tulee olla vaikuttavia, mutta myös kansalaisten hyväksyttävissä, koska elämme demokratiassa ja ongelma ratkaistaan pääosin yritysten ja kuluttajien varoilla. Hallitusten on luotava investoinneille kelvolliset raamit.

Hän puhuu myös tutkijoiden ylidramaattisesta esiintymisestä ja kauhukuvien maalaamisesta, joilla on tarkoitus saada palstatilaa, hivellä itsetuntoa ja erityisesti saada rahoitusta.

Hän jopa kannustaa kansalaisia tarkastelemaan tutkijoita kriittisesti näiden edellä mainittujen asioiden vuoksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suomalaisessa keskusteluympäristössä hän näkee jopa ilmastofanatismia, joka korostuu lihan kieltopuheina, lasten hankinnasta kieltäytymisenä ja liikenteen yliverottamisena.

Tämä punavihreiden ulostulo kertoo vain sen, että miten politisoitunut ja mielipiderajoittunut koko keskustelu ilmastonmuutoksesta on.“

Minusta nykyisten punavihreiden omat ylikorostetut fanaattiset ilmastotoimet Suomessa ovat merkittävästi haitallisia ja eivät edistä meidän sopeutumistamme ilmastonmuutokseen.

Tämä punavihreiden ulostulo kertoo vain sen, että miten politisoitunut ja mielipiderajoittunut koko keskustelu ilmastonmuutoksesta on.

Nämä kyseiset puolueet ovat ajaneet nuorison paniikkiin maalatuilla kauhukuvilla ja ihmettelevät miksi mielenterveyden ongelmat ovat lisääntyneet ja Suomessa vallitsee syntyvyyden laskua.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ylikorostetuilla ilmastoverotuksilla ja toimenpiteillä on ajettu keskiluokka varattomaksi ja ihmetellään, miksi ei ole taloudellista nousua?

Punavihreä kiimailu on aiheuttanut merkittävää haittaa kansantaloudelle, mielipidevapaudelle ja elämisen vapaudelle. Nyt on vaihdon aika.

Kirjoittaja on kajaanilainen kaupunginvaltuutettu (ps.).

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä