Urheilu

Me olemme Kajaanin Palloilijat

Kajaanin Palloilijat, KaPa, on Pohjois-Suomen vanhin jalkapalloiluun keskittynyt seura. Vuonna 2021 seurassa on liki 200 juniorijalkapalloilijaa ja taustalla toimii vahva, noin viidenkymmenen aikuisen taustaryhmä. KaPassa juniorijalkapalloilu on perheiden yhteinen harrastus.

Kaikki seuran pelaajat pelaavat KaPassa oman ikäistensä kanssa ikäsarjajoukkueissa. Nuorimmat pelurit ovat 5-vuotiaita ja vanhimmat pojat pelaavat P17-sarjassa. Harjoittelu on ympärivuotista; kesäisin harjoitellaan kotikentällä Vimpelissä ja pienemmät Seppälän viheriöllä. Lisäksi tuntumaa haetaan kaupungin eri tekonurmilta. Talvisin harrastetaan Pallohallissa sekä koulujen liikuntasaleissa.

Nuorimmat pelurit ovat 5-vuotiaita ja vanhimmat pojat pelaavat P17-sarjassa.

Valmennuksesta seurassa vastaavat koulutetut valmentajat. Seuralle on tärkeää tarjota pelaajillensa sekä pelillisesti että pedagogisesti turvallinen ja kehittävä harrastus. Oman joukkueensa vastuuvalmentaja huolehtii, että seuran pelikirja toteutuu jokaisessa ikäryhmässä iän vaatimalla tavalla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaanin Palloilijoiden seura- ja harrastustoiminnan parissa on liki 200 juniorijalkapalloilijaa. Kuva: KaPa

Seurana KaPa on hyväkuntoinen, liki satavuotias. Myös seura itsessään tarvitsee ammattitaitoista tekijää asioiden oikeaoppiseen eteenpäin viemiseen. Siksi toimistolla ja joukkueiden taustoilla häärää oman alansa ammattilaisia tekemässä kajaanilaisesta jalkapalloharrastuksesta mahdollisimman laadukasta.

Nyt nappulat kentälle!

Oletko kiinnostunut toiminnasta?

Lue lisää:

Kajaanin Palloiljat tai tuttavallisesti KaPa.
KaPassa harrastetaan oman ikäisten kanssa 5-vuotiaasta aina 17-vuotiaaksi ammattitaitoisessa valmennuksessa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä