Viihde

Rohkeat nuoret naiset kohtaavat ennakkoluuloja 1900-luvun alkupuolelle sijoittuvassa kepeässä kanadalaisdraamassa

Toivon orpokoti

★★ Kepeässä ja lämminhenkisessä kanadalaissarjassa eletään vuotta 1916, kun aikuisiksi kasvaneet orvot sisarukset Lillian (Morgan Kohan ) ja Grace ( Jocelyn Hudon ) päättävät perustaa orpokodin pieneen Brookfieldin kaupunkiin läntiseen Kanadaan.

Siskokset on erotettu toisistaan lapsina moneksi vuodeksi. Nyt aikuisiksi varttuneet sisarukset ovat löytäneet toisensa ja haluavat kääntää kovan elämänkokemuksensa haluksi tehdä hyvää.

Rohkeat nuoret naiset kohtaavat ennakkoluuloja ja väheksyntää, mutta luvassa on myös huumoria ja romantiikkaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kanadassa kun ollaan, Brookfieldin seudun turvallisuudesta huolehtii nuori ratsupoliisi Gabriel "Gabe" Kinslow (Ryan-James Hatanaka ).

Voitetaanko ennakkoluulot?

Draamasarjan kymmenessä jaksossa seurataan, kuinka orpokodin elämä alkaa sujua uusissa ympyröissä. Kun yllättävä kriisi kohtaa kaupunkia, pystyvätkö asukkaat ja orpokodin väki silti selviytymään koettelemuksesta yhdessä? Pieniä arjen ihmeitä tarvitaan, jotta ennakkoluulot voitetaan.

Lillian ja Grace kasvatteineen ovat tuttuja kanadalaisesta Sydämen kutsumus -draamasarjasta, jonka sisarsarja Toivon orpokoti on.

Siinä seurattiin nuoren naisopettajan elämää hänen aloittaessaan ensimmäisen pestinsä hiilikaivoskaupunki Coal Valleyn opettajattarena Länsi-Kanadassa. Orpokodin perustaneet sisarukset nähtiin sarjan kuudennen kauden joulujaksoissa. Torstai 12.11. TV1 klo 17.10 ja Yle Areena

Grace Bennett (Jocelyn Hudon) perustaa siskonsa Lillianin kanssa orpokodin. Se herättää ennakkoluuloja pikkukaupungin asukkaissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä