Ruoka

Ruokaile ronskisti kreikkalaisittain – illallinen maistuu muskotille, valkosipulille, yrteille ja lampaalle

Välimeren maat 2: Kreikka. Kikhernekeitto, souvlakivartaat ja moussaka vievät kielen ja nälän. Illan kruunaa makea pähkinäkakku.

Suomalaiset ovat rakastaneet kreikkalaista ruokaa jo pitkään. Ensimmäiset kreikkalaiset ravintolat saapuivat maahan 1960-luvulla ennen varsinaisen kansainvälistymisbuumin ja pitserioiden aikakautta.

Mutkattomat ja värikylläiset kreikkalaiset ruoat ovat täynnä makuja, eikä esillepanossa yleensä hienos

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.