Ruoka
Ruokaile ronskisti kreikkalaisittain – illallinen maistuu muskotille, valkosipulille, yrteille ja lampaalle
Välimeren maat 2: Kreikka. Kikhernekeitto, souvlakivartaat ja moussaka vievät kielen ja nälän. Illan kruunaa makea pähkinäkakku.
Suomalaiset ovat rakastaneet kreikkalaista ruokaa jo pitkään. Ensimmäiset kreikkalaiset ravintolat saapuivat maahan 1960-luvulla ennen varsinaisen kansainvälistymisbuumin ja pitserioiden aikakautta.
Mutkattomat ja värikylläiset kreikkalaiset ruoat ovat täynnä makuja, eikä esillepanossa yleensä hienos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.