Ihmiset 

Päivi Karppinen (vas.) ja Riitta Malinen sanovat, että talkoolaiset arvostavat lämmintä ruoka ja kahvia. Kuva: Hanna Turunen

”Stadionille tullaan hakemaan ruokaelämyksiä” – seurasimme Itä–Lännen ruokavalmisteluja pelaajille ja vip-vieraille

Itä–Länsi-viikonlopun aikana ruokaa myydään ja tarjoillaan kymmeniä kiloja. Kävimme tutustumassa, miten tapahtumassa ruokatarjonta saadaan toimimaan sujuvasti ja kysyimme, onko baseballin ruokakulttuurista otettu mallia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kisapaikalla syötävä ruoka on yhä suositumpaa, ja katsojat ovat aiempaa laatutietoisempia. Ennen kisamakkara ja kahvi riittivät, mutta nyt pitää olla laajempi valikoima, kuvailee SuperJymy oy:n palvelupäällikkö Kaisa Schroderus.

Itä–Länsi-otteluviikonloppu on iso tapahtuma. Ilman Vuokatin Amarilloa j

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä