Koti-Kajaani

Talvisodan päättymistä muistetaan Kajaanissa virtuaalisesti

Koronatilanteen vuoksi perinteistä yleisötapahtumaa talvisodan päättymisen muistoksi ei voida järjestää Kajaanin kirkkopihalla. Seppeleenlaskua Kajaanin sankarihautausmaalla voi seurata verkosta tänään lauantaina.

Tilaisuudessa lasketaan Kotiseutu-seppele (Kajaanin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Teuvo Hatva ), Kainuun Lottaperinneyhdistys ry:n seppele (Kainuun Lottaperinneyhdistys ry:n puheenjohtaja Aila Alasalmi ), Puolustusvoimien seppele (Kainuun prikaatin komentaja eversti Manu Tuominen ) ja Rajavartioston seppele (Kainuun rajavartioston apulaiskomentaja everstiluutnantti Jarkko Kolehmainen ). Läsnä tilaisuudessa on Kainuun prikaatista lippuvartio ja kynttilänsytyttäjät.

Muistotilaisuutta ovat valmistelleet Kainuun Liiton, Kajaanin kaupungin, Kajaanin evankelisluterilaisen ja ortodoksisen seurakunnan, Kainuun prikaatin, Kainuun Rajavartioston ja Kainuun Kirjailijoiden edustajat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kainuun prikaatin komentajan puhe ja muita muistopäivän videoita julkaistaan Kajaanin seurakunnan Youtube-kanavalla tänään lauantaina. Suora linkki "Talvisodan päättymisen muistopäivävideot" on Kajaanin seurakunnan nettisivujen etusivulla osoitteessa kajaaninseurakunta.fi

Seppeleenlaskun voi katsoa Kajaanin evankelis-luterilaisen seurakunnan sivujen kautta.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä