Mielipiteet

Tekstarit: ”Mihin vielä järjestämisjohtajaa tarvitaan? En kyllä ymmärrä!”

Kajaanin ohitustie ei tarvitse mitään värivaloja, vaan 80 km/h nopeusrajoituksen!

Siis ihan oikeesti?! Samalla sivulla päällekkäiset uutiset: Kainuun hyvinvointialue vähentää väkeä ja järjestämisjohtajan virka vakinaistetaan! Eikö se hyvinvointialue ole jo pian vuoden toiminut, mihin vielä järjestämisjohtajaa tarvitaan? En kyllä ymmärrä!

Puunkaatajat taajamassa ja omakotitaloalueilla. Teidän huomioitava ja hoidettava virallinen kiertotie, vaikka kävelytien kautta koko hakkuutyömaan ajaksi niin kuin kaikissa muissakin tieliikennettä haittaavissa ja häiritsevissä työmailla tie- ja katualueilla. Jos suljette ainoan ajotien kokonaan, saatte sillä aikaan todella vihaisia tienkäyttäjiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaanin Kylmäkaraisukeskus on tänä päivänä kallis hienohelmojen valloittama foliohattukerho. Lapsia katsotaan pitkin nokkavartta.

Kainuussa suunnitellaan lakkautuksia palvelukoteihin ja vuodeosastoihin. Hallintohimmeli paisuu imien vähätkin rahat. Eutanasia äkkiä lakiin, ettei tartte kitua kotona kylmällä ruualla ilman hoitoa. 0mainen

Superviikonloppu, jälleen tapahtumia päällekkäin. Varmaan olisi hiukan suunnittelulla pystytty järjestämään, ettei kahdet markkinat samaan. Markkinat eri viikonlopuiksi, jolloin aikaa käydä rauhassa molemmissa tapahtumissa. Vai onko järjestäjillä pelko, ettei näin pienessä kaupungissa tule kävijöitä, jos ei ole useita tapahtumia yhtä aikaa?? Erikoinen päätelmä, jos näin vai mikä mahtoi olla syy?

Olisipa mukava näin jälkikäteen tietää, oliko palkanmaksuissa näin paljon häikkää, kun sote laski palkat. Sotkamokin kyllästyi Monetraan ja muistakin kunnista on kuulunut valituksia. Eikä Sarastiakaan välty virheiltä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kyllös Topilta jälleen todenmukainen kirjoitus päättäjien toiminnasta. (KS 7.9.) Tosi on

Kyllä oli hyvä vastaus Hannu Suutarilta kolumnistille, joka luuli että Kajaanissa ei tapahdu mitään ja ei ole uimapaikkoja. Risse

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä