Paikallisuutiset

Viimeinen Kainarin kesätoimittajien jakso

Kainarin kesätoimittajien podcastin viimeinen jakso tulee ikään kuin postuumina, eli kesätoimittajat ovat jo siirryneet uusille laitumille.

Tässä jaksossa äänessä on kesätoimittajat Anne Salminen ja Timi Kärki. Viimeisen vieraan kunnian saa Oulun Ylioppilaslehden uusi päätoimittaja Iida Putkonen .

Ohjelmaa veti Timi Kärki, jaksoissa vierailevat ensin muut kesätoimittajat, jonka jälkeen toisessa osassa jaksoa äänessä on tunnettuja toimittajia eri puolilta Suomea.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kesällä vieraina aiemmissa kahdeksassa podcast-jaksossa oli: Urheilutoimittaja ja rap-artisti Tommy Lindgren , toimittaja, kolumnisti ja Helsingin Ylioppilaslehden päätoimittaja Tuija Siltamäki , radiouutisten entinen toimittaja, käsikirjoittaja ja koomikko Jukka Lindström , televisiosta muun muassa Ina Porno-ohjelmasta tuttu toimittaja Ina Mikkola , tiede-ja teknologiatoimittaja ja tuottaja Ilpo Salonen , Journalisti-lehden päätoimittaja ja Historian jännät naiset-kirjan kirjoittaja Maria Pettersson , Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori, radiosta tuttu ääni ja ylen vaalitentaattori Olli Seuri , urheilutoimittaja ja Brittifutis-kirjan kirjoittanut Saku-Pekka Sundelin , musiikkilehti Rumban päätoimittaja Jukka Hätinen .

Kaikki jaksot ovat kuunneltavissa suoratoistopalvelu Spotifyssa joko hakemalla hakusanoilla Kainarin kesätoimittajat, tai Kainuun Sanomat.

Kesätoimittajat Iida Leinonen , Jussi Heikkinen , Johannes Pulkkinen , Maija Räsänen , Anne Salminen ja Timi Kärki kiittävät nöyrästi kaikkia kuuntelijoita!.

https://open.spotify.com/show/6fVYiTawSWToo355CzIAbv?si=xVinsDMLRruSX5blctNV7w

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä