Paikallisuutiset

Lentäminen on kivaa! Evelin Sorjonen, 10 kk oli mukana Pesäkolon perheliikunnassa.

Yhdessä: Hyvää syntymäpäivää 3-vuotias Perheiden pesäkolo!

Viikolla 35 juhlistimme Perheiden pesäkolon 3- vuotissynttäreitä Kajaanissa. Synttärit kokosivat kahtena päivänä yhteensä 130 juhlijaa Lohtajan ja Linnantauksen pesäkoloihin.

Touhua ja riemua riitti pienillä juhlijoilla mm. pomppulinnan ja pallomeren kanssa. Vanhemmilla oli kiirettä pysyä pienten juhlijoiden perässä. Onneksi välillä sai käydä tankkaamassa evästä keittiössä.

Tänä syksynä tiistaisin Lohtajan pesäkolossa saadaan reippailla perheliikunnan parissa lokakuulle saakka. Tämän on mahdollistanut yhteistyö Kajaanin Kaukametsän opiston kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Perheiden pesäkolo on vakiinnuttanut kävijäkuntansa Kajaanissa. Avoin kohtaamispaikka toimii kahtena päivänä viikossa tiistaisin Lohtajan nuoritiloilla ja keskiviikkoisin Linnantauksen seurakuntakeskuksella klo 9-12 välisenä aikana.

Lisäksi n. kerran kuukaudessa Perheiden pesäkolo on iltaisin klo 15-18 Linnantauksen seurakuntakeskuksella. Toimintaa järjestävät yhteistyössä Kainuun hyvinvointialue, MLL Kainuun piiri sekä Kajaanin evankelisluterilainen seurakunta.

Yhteistyötä tehdään laaja-alaisesti kaikkien perheiden ympärillä olevien tahojen kanssa.

Yhdessä-palsta on tuotettu 4H Kainuun, Kainuun Liikunnan, MLL:n ja Kainuun Sanomien yhteistyönä. Palstalla kerrotaan alueellisesta järjestötyöstä ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuvat ja videot Carita Lerssi ja Suvi-Maria Tolonen

Pallomeri kiinnosti Pesäkolon syntymäpäivillä Lohtajalla. Leikkimässä Kimi ja Leevi Tiana äitinsä Sonja Pajarin kanssa sekä Lilja Juntunen äitinsä Jasmiina Mattilan kanssa.

Lapset ja aikuiset liikkuvat yhdessä Pesäkolon perheliikunnassa. Ohjaajana Hannele Pitkänen Kaukametsän opistosta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä