Paikallisuutiset

Yhdessä: Hyvällä harrastuksella huomisen huipulle

Suomussalmen 4H-yhdistys järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille kolmena päivänä viikossa, neljässä eri kerhossa.

Ruukinkankaan koululla järjestettävä kerho, Harrastamisen Suomen mallin kerho ja Suomussalmen Nuorisotilan Safkasankarit keskittyvät monipuolisesti leipomiseen ja kokkaamiseen. Kerholaiset ovat innokkaita ja oppimishaluisia, kiinnostuneita uusien reseptien kokeilusta, sekä tapaamaan kavereitaan mukavan tekemisen merkeissä.

Valkeisen seurakuntatilan ja Kirkonkylän Kalevan palvelutupien kerhoissa leikitään, ulkoillaan, pelaillaan, askarrellaan ja leivotaan, riippuen kerholaisten toiveista ja ohjaajien ideoista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yhdistys järjestää myös työelämäkoulutuksia esim. Ajokortti Työelämään ja Kerhonohjaajien koulutuksia sekä harrastekursseja, mm. kädentaitojen kursseja. Kouluyhteistyönä järjestetään metsä- ja luontopäiviä.

Kesällä on luvassa useita leirejä; Hei Me Kokataan-leiri 4.-6.6 Ruukinkankaan koulun keittiössä, 7.6. Kalastuspäivä Jalonuomassa, Kepparipäivät 10.-11.6 Nuorisotilalla, Eräleiri 13.6. Mannilanrannassa. Powerparkin retki järjestetään 25.6.

Yhdessä-palsta on tuotettu 4H Kainuun, Kainuun Liikunnan, MLL:n ja Kainuun Sanomien yhteistyönä. Palstalla kerrotaan alueellisesta järjestötyöstä ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä.

Mikä

Infoa 4H-yrittäjyydestä

Kysymyksessä on pienimuotoisen yrittäjyyden malli 13-28 vuotiaille, joka on turvallinen ja ohjattu tapa opetella yrittäjyyttä

Yrittäjäksi voi ryhtyä rahan ansaitsemisen, työkokemuksen tai oman harrastuksen kehittämisen vuoksi ja yritys voi olla esimerkiksi lasten/eläinten hoitoa, leivontayritys, pihanhoitopalveluja yms.

Yritysideaa on mahdollista työstää 4H:n järjestämissä yrityskoulutuksissa, lisätietoja löytyy Suomen 4H-yhdistyksen nettisivuilta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä