Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Hot potin salaisuus on makoisassa liemessä – Nämä kaksi erilaista täyteläistä lientä luovat alustan itämaiselle keitolle
Kalapöytään jotakin uutta, jotakin vanhaa – tee lohipastrami sekä mausteiset sillit ja silakat valmiiksi vähän ennen aattoa
Suomen kunniaksi pöytään katetaan kotimaisia herkkuja leivän päällä: graavilohta, mustikkaa, poromoussea, puolukkaa, leipäjuustoa
Järjestä lapsille omat pikkujoulut ja tee tarjolle näitä huikeita herkkuja – täytekakku saa väistyä popcornpalojen ja vohveleiden tieltä
Kainuun oma kokkikisa sai veden kielelle – tällaista palautetta voittajajoukkue sai asiakkailta ja tuomareilta
Rakkaus ruokaan ja kauneuteen kukoistavat Mira Haverisen keittiössä ja kattauksissa – ”Ihminen syö myös silmillään”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Fonduenautintoja 1970-luvun tapaan – Kutsu ystävät teemabileisiin, joihin vain pilkot tarjottavat ja nostat padan keskelle pöytää
Lohturuokaa saksalaisittain syksyn sateisiin – aidon currywurstin tai flammkuchenin makuun voi päästä myös kotona
Parkuantie oli tunteja poikki onnettomuuden vuoksi Sotkamossa Parkuan ja Mustolanmutkan välillä – soralastissa ollut ajoneuvoyhdistelmä ajautui katolleen
Makea paikka ja rauhallisuus houkutteli takaisin Kainuuseen – ”Tuntuu, että oli vähän jo eletty se elämä”
Katso Live: Mikä ihmeen bugg? Seuraa suoraa lähetystä tanssin pyörteistä Napikselta 18.4. kello 13.20
”Hän oli ihana nuori, mutta vedettyään 24 tölkkiä olutta, hänestä tuli hirviö” – Kun päihteet nielaisevat koko elämän, läheisenkin elämä musertuu
Pirjon Makuparkissa aikakauden päätös, uusi yrittäjä ottaa ohjat käsiinsä toukokuun alussa – ”Varmasti sydämeni kyllyydestä ongin”
Makea paikka ja rauhallisuus houkutteli takaisin Kainuuseen – ”Tuntuu, että oli vähän jo eletty se elämä”
Pirjon Makuparkissa aikakauden päätös, uusi yrittäjä ottaa ohjat käsiinsä toukokuun alussa – ”Varmasti sydämeni kyllyydestä ongin”