Koti-Kajaani

Kainuun Musiikkijuhlat on yksi kesän ensimmäisistä festareista.

Kajaanihallilla raikaa reilun kuukauden kuluttua

Kainuun Musiikkijuhlilla nähdään kotimaisia ja kansainvälisiä tähtiä kahdella lavalla.

Kainuun Musiikkijuhlien aikataulu on julkaistu. Tapahtuman ensimmäinen artisti VIIVI esiintyy päälavalla perjantaina 9. kesäkuuta kello 16. Festivaalin avauspäivän aikana päälavalle nousevat myös Maija Vilkkumaa, Anna Puu ja Samu Haber. Ensimmäisen festivaalipäivän päättää Portion Boys.

Musajuhlaperjantaina Kajaanihallin sisälavalla juhlitaan Aikakoneen, Pasi & Anssin sekä Petri Nygårdin tahtiin.

Lauantaina 10. kesäkuuta päälavalle nousee ensimmäisenä Happoradio kello 16. Myöhemmin päälavalla nähdään romanialainen Inna, Ressu Redford, Erika Vikman ja Lauri Tähkä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kajaanihallin sisälavan valtaavat lauantaina vuonna 2014 tauolle jäänyt ja nyt paluun tehnyt Indica, Uuden Musiikin Kilpailussa 2023 kilpaillut Kuumaa sekä ruotsalainen eurodance-yhtye Basic Element. Molempina festivaalipäivinä sisälavan viimeiset rytmit tarjoilee DJ Ice K.

Artistien lisäksi Kainuun Musiikkijuhlat tarjoilee festarikansalle runsaasti erilaisia ruoka- ja juomapisteitä. Tarjonnassa on huomioitu myös erityisruokavaliot. Anniskelualue on rakennettu siten, että juhlijat voivat liikkua alueella vapaasti ruokien ja juomien kanssa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä