Kotimaa

Keittiön kautta espanjalaiseen sieluun – Aurinkorannikon suomalaisille lehtiä tekevä Katia Westerdahl näyttää, miten hidas perunamunakas valmistetaan

Costa del Solin suomalaisille tuttu Katia Westerdahl muutti Espanjaan 15-vuotiaana eikä osannut tehdä ruokaa. Anoppi auttoi opettelussa. Westerdahl kiistää olevansa vieläkään mestarikokki, mutta hän on kirjoittanut kaksi keittokirjaa, joissa antaa käytännön vinkkejä kokkaamisesta espanjalaiseen tapaan.

Kaikki, mitä ruoanlaitosta tiedän, on peräisin Espanjasta.

Näin sanoo Espanjassa teini-ikäisestä asunut Katia Westerdahl , joka rakentaa siltoja espanjalaisen ja suomalaisen kulttuurin välille.

– Anoppi auttoi paljon, koska hänen poikansa oli ronkeli ruuan suhteen. Hän opetti tekemään neljä perusruoka

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.