Kotimaa
Keittiön kautta espanjalaiseen sieluun – Aurinkorannikon suomalaisille lehtiä tekevä Katia Westerdahl näyttää, miten hidas perunamunakas valmistetaan
Costa del Solin suomalaisille tuttu Katia Westerdahl muutti Espanjaan 15-vuotiaana eikä osannut tehdä ruokaa. Anoppi auttoi opettelussa. Westerdahl kiistää olevansa vieläkään mestarikokki, mutta hän on kirjoittanut kaksi keittokirjaa, joissa antaa käytännön vinkkejä kokkaamisesta espanjalaiseen tapaan.
Kaikki, mitä ruoanlaitosta tiedän, on peräisin Espanjasta.
Näin sanoo Espanjassa teini-ikäisestä asunut Katia Westerdahl , joka rakentaa siltoja espanjalaisen ja suomalaisen kulttuurin välille.
– Anoppi auttoi paljon, koska hänen poikansa oli ronkeli ruuan suhteen. Hän opetti tekemään neljä perusruoka
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.