Kotimaa

Kirsi Keskitalo löysi konkurssin jälkeen itsensä ja uusia ideoita Italian keittiöstä ‒ ravintola-ala toipuu vaikeista ajoista

Raskas korona vei yrityksen mutta ei tulevaisuudenuskoa. Kajaanilaisen Gastrobar3-ravintolan konkurssin jälkeen yrittäjä Kirsi Keskitalo lähti Italiaan. Sieltä hän ammensi uusia eväitä jatkaa rakastamallaan alalla.

Kirsi Keskitalo nykyisessä työpaikassaan Katinkullassa. Kuva: Inka Hurskainen

Harjoittelu Italiassa oli Kirsi Keskitalon suunnitelmissa jo ennen Gastrobar3 -ravintolan konkurssiakin alkuvuonna 2022, mutta sen jälkeen matka sai uuden tarkoituksen.

−Totesin, että lähden Italiaan etsimään itseäni. Se kuulostaa ihan joltain hömppätarinalta, mutta minun piti löytää uudelleen se syy

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä