Kajaanin konemusiikkitapahtumat kiinnostavat myös Kainuun ulkopuolella – seuraavaksi luvassa hard techno -tykitystä
Testissä Kajaanin ravintoloiden suosikkiannokset: herkuista herkullisimmassa myös hinta on kohdillaan
Kajaanin ydinkeskustassa avautui uusi pizzeria, ja se on pienellä alueella jo seitsemäs – ”Kilpailu on kovaa, mutta hyvällä ruualla pärjää”
Ravintola-alan työntekijät kuulevat paljon haukkumista ja uhkailua – ’’Vuosien saatossa ala on muuttunut vaarallisemmaksi’’
Seitenjärven Grillillä jopa korona oli kulta-aikaa – hintojen nousukaan ei ole taltuttanut asiakasvirtaa
Kirsi Keskitalo löysi konkurssin jälkeen itsensä ja uusia ideoita Italian keittiöstä ‒ ravintola-ala toipuu vaikeista ajoista
Konkurssiin hakeutunut Janne Katajan ja Aku Hirviniemen yhtiö omistaa viisi kiinteistöä Kainuussa – ”Arvaus on, että ne joudutaan myymään tässä rytäkässä”
Näin saat kukka-amppelin kukoistamaan pitkälle syksyyn – puutarhayrittäjä kertoo, miten amppelimultaseos tehdään
Jymyn Mikko Kuosmanen sarjan erikoisista siirtomarkkinoista: ”Ei ole välttämättä seurojen etu, mutta ei pelaajienkaan”
Miten kuhmolaisesta metsäkoneenkuljettajasta tuli ekonomi? – Kaikkein rankin pätkä olivat kieliopinnot
Vilhelm Junnila haluaa vaikuttaa EU:n päätöksentekoon verkostojensa kautta – Meppiehdokas: "Ei riitä, että annetaan lausuntoja"
Kajaanilainen moniosaaja haki erätarkastajaksi 16 vuotta ennen kuin tärppäsi – ”Nyt tuntuu, että on vähän kuin päässyt perille”
Suomen Teatterit ry:n hallitukseen edustus Kajaanista ‒ teattereihin kohdistuvat leikkaukset vaarantavat suomalaisen kulttuurin