Koti-Kajaani

Kuva: -

Kuuloluuri: Ei pihalumia kadulle!

”Eikö Pietarin asukkaille saada viestiä, että ei pihalumia saa kolata kadulle! Kaupungin aura kun tulee, niin lumet seuraavassa pihaliittymässä”, Toisten lumiin kyllästynyt puuskahtaa.

”Anssi Tapio kirjotteli pelekkää asiata tammikuun viimesessä lehessä. Kyllä se kirjahylly täynnä lukemista on kauneinta sisustuksessa ja täynnä maalimoita, joihin haluaa palata. Ja koska kaikkia teoksia ei ole pakko omistaa, saapi onneksi vielä kirjastosta lukemattomia tarinoeta! Ihmiset ku lukis enempi, joutasivat vähemmän tapellahi”, lukija kiittelee.

”Vuoreslahden autoilijalle: sen takia se edessä oleva auto vilkkua käyttää, että ilmoittaa takana olevalle autoilijalle, olen huomannut sinut ja mahdollisen ohituksen”, muistuttaa nimimerkki Vilkkutietoinen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Ilmaisen rahan päällä nukkujilla on nyt hätä kun, heidän loikoilustaan leikataan. Esimerkiksi kulttuurin nimellä on noita viisaita, jotka tulee yleensä tv:n aamulähetykseen vaikertamaan kuinka Suomi kaatuu jos kulttuuristä leikataan. Tuo liian iso porukka väestömäärään nähden voisi toimia joskus niin, että eläisivät pääsylipputuloilla eikä valtion ja veronmaksajien antamilla suurilla apurahoilla, jotka joidenkin osalta menee Karilloon. Yhteisiin talkoisiin pitää osallistua myös kulttuurin”, nimimerkki Kulttuuriministeri pajauttaa.

"Hiilineutraali Suomi ei pelasta meitä, jos tulee sotatila tai joku muu laaja katastrofi. Myöskään sähkön varaan rakennettu yhteiskunta ei meitä pelasta. Jos iso savota alkaa, niin ensimmäisenä meiltä tuhotaan sähkö ja tietoyhteydet. Sähköllä käyvät kaukolämpölaitokset kun pimenee, niin koko kaupunki jäätyy talvella. Ilmastöhörhöt ja EU-nuolijat ovat lirauttaneet omaan kenkään ja samalla saattaneet vaaraan nekin, jotka eivät ole noin sinisilmäisiä ja hyväuskoisia”, Sähkötuoli muistuttelee.

”Nyt kun maakaapelointiurakoita on siellä täällä, pitäkää maanomistajat oikeuksistanne kiinni. Ihan mitä vaan ei sähkönsiirtoyhtiökään saa tehdä. On korvausvelvollinen aiheuttamistaan vahingoista”, nimimerkki Kokemusta opastaa.

Lähetä oma luurisi!”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä