Koti-Kajaani

Kuuloluuri: "Onko Kajaanissa liikaa asiakkaita?”

“Linja-auton kuljettajat! Suuntamerkin näyttö ja huomaavainen ajotapa ja varovaisuus on sallittu teillekin ja mielellään aivan hyvissä ajoin, kun olette pysäkiltä lähdössä liikkeelle, eikä vasta sitten, kun toiset autoilijat ovat ehtineet rinnalle. Vai onko tarkoitus pyrkiä kiilaamaan tahallaan peltejä ruttuun. Monta vaaratilannetta on nähty”, nimimerkki Liikennesäännöt kuuluu kaikille kritisoi.

“Miten kauan joukkorokotuksista vastaavien esihenkilöiden selkäranka kestää saadessaan loputtomiin nuhteita ja kuraa rokotusjärjestelyistään? Ikäihmiset tulevat hakemaan rokotteensa ensimmäisellä viikolla ja piste. Eikö päättäjien olisi aika luovuttaa ja laittaa niille päiville niin runsaasti rokottajia, että homma pyörisi kuin valssi. En jaksa uskoa, etteikö se onnistuisi”, lukija kyselee.

“No en kyllä ymmärrä, miksi kahvilaan saa viedä sisälle lemmikkejä odottelemaan, koska emäntä ja isäntä kahvittelevat ajan kanssa. Ainakin näin toimien kahvila saa allergiset henkilöt asiakkaista tehokkaasti karkotettua! On vissiin liikaa asiakkaita Kajjaanissa!” nimimerkki Tulikin käytyä peräti kolome kertaa sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Siinähän se romun arvo kasvaa, kun uhkasakot maksaa", viestijä toteaa.

"Oliko Suomen metsäteollisuuden kilpailukyky laskettu Venäjän puun varaan? Koneen säätiö antoi 200 000 kansalaistottemattomuuteen, jotta elokapinalla olisi rahaa estää hakkuita. Kotka rankki ohutta yläpilveä, jos sitäkään. Sellu, paperi ja nyt sahat. Pitäiskö realiteetit ottaa huomioon ja alkaa hillitä suojelualueiden määrää? Metsää pitää hakata ja uudistaa. Nyt liian suuri määrä puustoa lahoo metsään tuhohyönteisten lisääntymisalustoiksi. Tästä hörhöilystä ei hyvä seuraa. Tuhoamme omaisuutemme", purnaa nimimerkki Kotka-rankki, ohutta yläpilveä.

"Sote-johtajille on löydyttävä joku virka. Niin vain samassa artikkelissa kerrotaan, miten järjestämisjohtajan virka vakinaistetaan ja muuta henkilöstöä uhkaa YT:eet ja jopa irtisanominen. Mitä ihmettä kaikki muut johtajat tekevät, jos järjestämiseenkin pitää olla oma johtajansa?" tuntematon potilas pohdiskelee.

”Kun lähdimme kotoa silloin jäi äiti ovelle vilkuttamaan sinisilmät kyynelissä hyvän matkan toivotukset huulilla. Mielessä rukoukset lapsilleen, että onni olisi myötä. Mitä mietti äiti silloin, kun yksin jäi pirttiin illoin? Surumielellä oli saatellut lapsensa elämän tielle. Sitä mietin nyt illoin kaihomiellä kun suru on sydämessä, hän poissa on”, naisääni haikailee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Mitä se sinä siinä könötät, mee vaikka ompeluseuraan. Olipa taas Kuuloluurin 40 sekunnin jutusta tulla torso, tynkä tai pätkä. Jutussa kerroin kuinka kainuulaismies tuli kotiini ja kehoitti minua omassa kodissani asuvaa näin: Mitä se sinä siinä könötät, mene vaikka ompeluseuraan. Tässä se loppu nyt on kokonaisena. Mitä se sinä siinä könötät, mene vaikka ompeluseuraan", soittaja kertoo.

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä