Mielipiteet

Lukijan mielipide: Millaista uutta ajattelua tarvitaan Puolangalla?

Ex-kansanedustajan Pentti Kettusen kirjoitus ( KS 5.1.) herätti monenlaisia ajatuksia.

Mitenkä hän voi ulkopaikkakuntalaisena ottaa kantaa ja ohjata kajaanilaisena asukkaana puolankalaisten toimintaa kunnallistoiminnassa?

Meillä on kunnan talous kunnossa, ylijäämäisiä tilinpäätöksiä on tehty valtuustokauden aikana. Kuntalaisten saamat peruspalvelut ovat kunnossa kuntalaisille tehtyjen kyselyiden perusteella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suuret investoinnit koulukeskuksen ja terveysaseman osalta on tehty viimeisen kymmenen vuoden sisällä, ja lainojen takaisin maksu menee suunnitelman mukaan.

Monilla Kainuun kunnilla ne ovat edessä tai menossa.

Mikä on perussuomalaisten kunnallisvaaliohjelma? Onko se, että muiden puolueiden hyvää kunnallispolitiikkaa ja valtuutettujen hyvää työtä arvostellaan vain löytyykö rakentavaa yhteistyötä tekevää kunnallista vaaliohjelmaa?

Kyllä kuntalaiset katsovat mitenkä kunnallispolitiikka on vuosien varrella hoidettu ja luottavat jatkuvuuteen. Keskustalaisilla on vankka kannatus Kainuussa, onhan se harvaanasuttujen alueiden ja ihmisten asialla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toivotan Ex-kansanedustaja Pentti Kettusen vierailulle Puolangalle, jolloin voidaan kertoa kunnan taloudesta ja kuntalaisille tuotetuista palveluista, mieluummin ennen kunnallisvaaleja, jolloin torilla voi pitää myös vaalipuheen. Se myös avartaa, mitä kunnassa touhutaan.

Mikko Kannainen

kunnanvaltuuston puheenjohtaja (kesk.)

Puolanka

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä