Mielipiteet

Lukijan mielipide: Valjaattomien vastaisku

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan. Yhtä lailla yksi kuva herjaa enemmän kuin tuhat herjaavaa sanaa.

Näin kävi niin sanotussa Kajaanin tapauksessa. Ja toisinpäin, vahingon korjaamiseen ei riitä yksi kuva eikä tuhat sanaakaan.

Kun keskustelua valjaisiin sidotuista päiväkotilapsista käytiin, otin yhteyttä Kajaanin kaupungin vastaaviin virkahenkilöihin. --- Arvasitte oikein: kukaan ei vastannut viestiini.

Kun keskustelua valjaisiin sidotuista päiväkotilapsista käytiin, otin yhteyttä Kajaanin kaupungin vastaaviin virkahenkilöihin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Syynä oli se, että mielestäni viestinnässä kompuroitiin antamalla ymmärtää, että käytäntö on yleinen kaupungin päiväkodeissa, eikä sitä ole tarpeen muuttaa.

Arvasitte oikein: kukaan ei vastannut viestiini. Kaupunginjohtajalla ja viestintäpäälliköllä on omat murheensa, eikä kaikkien kaupunkilaisten viesteihin tarvitse eikä ehdi vastata.

Mutta varhaiskasvatuksesta ja kaupungin maineesta on syytä pitää huolta. No, katsotaan, mihin avin pyytämä selvitys johtaa.

Joulujuhlasta jäi osallistujille hyvä mieli ja lämmin ja tyytyväinen olo. Varhaiskasvatuksen mollaajat saivat lyömättömän vastapotkun.

Jos mainetappiota ei voi selittelemällä poistaa, niin miten sitten? Kaikki tietävät Tapiolan päiväkodin. Se on siinä juuri aukeaksi hakatun Veteraanipuiston vieressä satavuotiaassa talossa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Siellä vietettiin tiistai-iltana joulujuhlaa, johon osallistui yli sata henkilöä. Kun lapsia on noin 40, osallistujamäärä vanhempineen oli melko tarkalleen teoreettinen maksimi. Hyvä että kaikki edes mahtuivat taloon.

Juhlan ohjelmaan sisältyi joulukorttien taiteilua, joulukuusen koristelua ja joululaulujen laulamista. Lopuksi vielä herkuteltiin. Käykö kateeksi?

Päiväkodin henkilöstö osoitti, että se hallitsee taidolla paitsi päivittäisen kasvatustyön myös hienon juhlan järjestämisen.

Siitä jäi osallistujille hyvä mieli ja lämmin ja tyytyväinen olo. Varhaiskasvatuksen mollaajat saivat lyömättömän vastapotkun.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Miljoona ruusua Tapiolan päiväkodille!

Kajaani

Kirjoittajan kiittelee joulujuhlaa Tapiolan päiväkodissa: siitä jäi osallistujille hyvä mieli ja lämmin ja tyytyväinen olo.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä