Koti-Kajaani
Mitä täytteitä sinä laittaisit Kajaanin nimikkopitsaan?
Ruoka
Nyt kun kinkut, rosollit ja graavilohet ovat sulaneet ja joulun menyy on muisto vain, tammikuu maistuu pitsalle.
Kajaanissa on pitserioita, jotka valmistavat Kajaani-nimikkopitsaa. Koti-Kajaani selvitti näiden pitsojen raaka-aineet ja taustat, ja kyseli ylipäänsä, mitkä pitsat kajaanilaisille maistuvat.
Mutta mitä mieltä sinä olet? Jos sinulla olisi kaikki valta pitsauunin äärellä, mitkä täytteet sinä valitsisit Kajaanin nimikkopitsaan? Missä raaka-aineissa sinun mielestäsi parhaiten maistuu ja tuntuu kajaanilainen luonne? Perustele myös valintasi.
Kommentoi asiaa suoraan kommenttikenttään tai lähetä vastauksesi maanantaiaamuun 18.1. mennessä toimituksemme sähköpostiin kk.toimitus@koti-kajaani.fi tai WhatsAppin kautta numeroon 050 516 35 70.
Poimimme ehdotuksesi ja liitämme ne ensi keskiviikkona julkaistavaan juttuun, jossa sukellamme syvälle pitsauunin kätköihin ja uimme pitsatäytteiden höyryävässä maailmassa.