Koti-Kajaani

Mitä täytteitä sinä laittaisit Kajaanin nimikkopitsaan?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ruoka

Nyt kun kinkut, rosollit ja graavilohet ovat sulaneet ja joulun menyy on muisto vain, tammikuu maistuu pitsalle.

Kajaanissa on pitserioita, jotka valmistavat Kajaani-nimikkopitsaa. Koti-Kajaani selvitti näiden pitsojen raaka-aineet ja taustat, ja kyseli ylipäänsä, mitkä pitsat kajaanilaisille maistuvat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mutta mitä mieltä sinä olet? Jos sinulla olisi kaikki valta pitsauunin äärellä, mitkä täytteet sinä valitsisit Kajaanin nimikkopitsaan? Missä raaka-aineissa sinun mielestäsi parhaiten maistuu ja tuntuu kajaanilainen luonne? Perustele myös valintasi.

Kommentoi asiaa suoraan kommenttikenttään tai lähetä vastauksesi maanantaiaamuun 18.1. mennessä toimituksemme sähköpostiin kk.toimitus@koti-kajaani.fi tai WhatsAppin kautta numeroon 050 516 35 70.

Poimimme ehdotuksesi ja liitämme ne ensi keskiviikkona julkaistavaan juttuun, jossa sukellamme syvälle pitsauunin kätköihin ja uimme pitsatäytteiden höyryävässä maailmassa.

Tämä tässä on pitsa. Tämän suosikkiruoan alkuperää ei tarkasti tunneta, mutta pizza-nimisen ruoan alkuperä johdetaan 1500-luvun Napoliin. Vastaavia litteitä leipämäisiä ruokia on tehty kuitenkin muodossa tai toisessa jo ennen ajanlaskun alkua Lähi-Idässä, Kreikassa ja Egyptissä. Nykyisin pitsaa syödään ympäri maailman, myös Kajaanissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä