Parhaat yritysrahoituksen vaihtoehdot pk-yritykselle

Onko yrityksesi on vielä toipumassa pienestä laskusuhdanteesta? Vai oletko jo suunnittelemassa uusia aluevaltauksia tai projekteja? Ulkopuolisen lisärahoituksen hankkiminen voi tulla kyseeseen molemmissa tilanteissa.

Yrittäjän asema pääkaupunkiseudulla ei aina ole se kaikkein helpoin. Viime vuosien tapahtumat ovat aiheuttaneet kassavajetta itse kullekin, eikä kiinteistövuokrien hintojen nousukaan ole omiaan yrittäjän asemaa parantamaan. Onneksi asiantuntijat näkevät tulevina vuosina myös merkkejä siitä, että pk-seudulla on tarjolla paljon mahdollisuuksia kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa eri sektoreilla.

Tänä päivänä voit saada yritysrahoitusta pk-yritykselle todella vaivattomasti. Siksi yhtä useampi yritys onkin tarttunut tilaisuuteen ja hakenut yrityslainaa ilman vakuuksia tai vakuuksilla. Myös yritysluotto on pätevä tapa rahoittaa yrityksen päivittäistä toimintaa pikaluotolla silloin, kun tarvetta ilmenee.

Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin kaikkiin näihin parhaisiin yritysrahoituksen vaihtoehtoihin, joita voit pk-yrityksellesi saada.

Yrityslaina ilman vakuuksia sopii useimmille pk-yrittäjille

Kaikkein tavallisin vaihtoehto yritysrahoituksen saamiseksi pk-seudulla on yrityslaina ilman vakuuksia. Kyseessä on täydellinen valinta silloin, kun tarvitset tietyn summan lainarahaa pidemmälle ajanjaksolle. Yrityslaina maksetaan yrityksesi tilille ilman, että sinun tarvitse asettaa sen vakuudeksi minkäänlaista kiinteää omaisuutta. Ja kun teet lainahakemuksen meidän kauttamme, vältyt myös turhalta syyniltä ja paperisodalta, joka on pankkien kanssa asioidessa arkipäivää.

Pk-yrittäjän yrityslaina ilman vakuuksia on helppo räätälöidä omiin tarkoituksiin sopivaksi. Löydät sivustoltamme laskurin, jonka kautta voit muuttaa laina-aikaa ja lainan määrää haluamaksesi. Samalla näet, miten kuukausierän suuruus muuttuu sen mukaan, millaisesta lainasummasta ja -ajasta puhutaan.

Laskurin kautta saatu kuukausierä on suunta antava arvio, joka sopii hyvin alustavan laina-arvion tekemiseen. Vakuudettoman yrityslainan maksuaikataulu sovitaan aina erikseen siinä vaiheessa, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Siinä vaiheessa selvitämme sinulle myös avoimesti ja selkeästi, mitkä ovat lainan muut ehdot ja mikä on lainan todellinen vuosikorko.

Jos pk-yrityksesi kaipaa rahoitusta vaikkapa uuteen investointiin tai koko vuoden ajalle yritystoiminnan tukemiseksi, tee lainahakemus ja anna meidän auttaa. Voit yllättyä siitä, kuinka helposti yrityksen toiminnan rahoittaminen käy – ja kuinka halpoja parhaat yritysrahoitusratkaisut lopulta ovat.

Vakuudellinen yrityslaina mahdollistaa suuremmat lainasummat

Pyöritätkö suurempaa yritystä pääkaupunkiseudulla? Isommankin pk-yrityksen on joskus järkevää harkita yrityslainan hakemista. Esimerkiksi jokin suurempi projekti voi olla tuottoarvion perusteella niin hyvää liiketoimintaa, että ulkopuolisen rahoituksen hakeminen projektia varten on melkeinpä itsestäänselvä ratkaisu (lähde: rakennuslaina.fi ).

Näissä tilanteissa vakuudellinen yrityslaina pk-yritykselle on paikallaan. Jos pystyt asettamaan lainasi vakuudeksi kiinteää omaisuutta, voit saada kauttamme jopa 5 miljoonan euron suuruisen lainan yrityksesi toimintaa tukemaan. Suurempienkaan projektien rahoitusta ei siis tarvitse välttämättä hoitaa pankkilainalla. Sen saaminen kun voi usein kestää niin pitkään, että hyvä projekti menee pahimmassa tapauksessa sivu suun.

Vakuudellisen yrityslainan etuna on myös se, että asettamasi vakuus parantaa lainasi ehtoja. Voit siis saada pk-yrityksellesi paitsi suuremman, myös edullisemman yrityslainan. Lähetä lainahakemuksesi meille ja kerro tarkemmin suunnitelmastasi, niin kilpailutamme parhaat rahoitusvaihtoehdot puolestasi!

Yritysluotto on joustava tapa rahoittaa yritystoimintaa

Yritysluotto kuuluuu sekin parhaisiin vaihtoehtoihin, kun kaipaa rahoitusta pk-yrityksellesi. Tämä yritysrahoituksen muoto eroaa lainoista siinä, että se tarjoaa joustavamman tavan rahoittaa yritystoimintaa. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkään lainanmaksuaikaan, vaan voit käyttää yritysluottoasi juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Tämän toimintamallin etuna on se, että korkoakaan ei tarvitse maksaa niiltä päiviltä, kun luottoa ei ole käytössä. Se on selvää säästöä yrityslainoihin verrattuna silloin, jos lainantarpeesi on lyhytaikainen ja suunnittelet pikaista takaisinmaksua.

Yritysluotto on kätevä apuväline minkä tahansa pk-yrityksen toimintaa helpottamaan. On mukava tietää, että saatavilla on aina nopea maksuvaihtoehto, mikäli eteen tulee yllättäviä kuluja tai odottamattomia tilaisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen. Meidän asiantuntijamme tuntevat myös yritysluoton ja pystyvät tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon, jolla rahoittaa yrityksesi toimintaa joustavasti.

Unohda pankkilainat ja hae yritysrahoitusta netissä

Päätit sitten hakea millaista yritysrahoitusta tahansa, lainahakemus kannattaa tehdä suoraan netissä.

Moni pk-yrittäjä vierastaa edelleen yritysrahoituksen hakemista siksi, että pankkien kanssa asioiminen laina-asioissa ei kiinnosta. Kuka tahansa pankkilainaa itselleen tai yritykselleen hakenut tietää, että kyseessä ei ole varsinaisesti miellyttävä, nopea tai yksinkertainen prosessi. Pahimmassa tapauksessa kaiken vaivannäön jälkeen käteen jää pelkkä luu, kun pankki tekee lopulta kielteisen lainapäätöksen.

Kaikeksi onneksi pankki ei enää ole ainoa vaihtoehto luotettavan yritysrahoituksen saamiseksi. Juuri pankkien huono maine yritystoiminnan rahoittajana on houkutellut markkinoille paljon uusia lainantarjoajia. Nämä rahalaitokset kilpailevat tänä päivänä pankkien kanssa tasapäisesti ja tarjoavat yrittäjälle huomattavasti nopeamman vaihtoehdon rahoituksen saamiseksi.

Kun teet hakemuksen yritysrahoituksen saamiseksi netissä meidän kauttamme, sinun ei tarvitse odotella turhia tai käydä läpi pk-yrityksesi toimintahistoriaa tiheällä kammalla. Yritysrahoituksen asiantuntijatiimimme vertailee rahoitusvaihtoehtoja puolestasi ja laittaa eteesi tarjouksen, jonka koemme olevan paras vaihtoehto omaan rahoitustarpeeseesi.

Lisäksi teemme kaiken tämän ilmaiseksi vain 24 tunnin kuluessa. Jos siis lähetät hakemuksesi tänään, olet huomenna jo viisaampi sen suhteen, millaista yritysrahoitusta voit pääkaupunkiseudulla saada juuri nyt.

Mikä tahansa pk-yritys voi hakea yritysrahoitusta

Meidän kauttamme haettu rahoitus pk-yritykselle on hyvä vaihtoehto myös siksi, että se sopii minkälaiselle yritykselle tahansa. Toimialallasi tai toimintahistoriallasi ei ole merkitystä sen suhteen, voitko saada yrityslainaa tai -luottoa vai et. Kaikille pk-yrittäjille löytyy varmasti rahoitusratkaisu, jolla yritystoiminnan kehittäminen entisestään on mahdollista.

Edes täysin uuden yrittäjän ei tarvitse jäädä ilman rahoitusta. Vasta-avattu pk-yritys voi saada lainaa siinä missä vanhempikin yritys. Yritysrahoituksen hakemiseksi vaaditaan vain sitä, että sinulla on hallinnassasi joko suomalaiseen kaupparekisteriin merkitty yritys, avoin yhtiö, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö tai toiminimi.

Jos siis olet vasta suunnittelemassa tai aloittamassa yritystoimintaa pk-seudulla, yritysrahoituksen hakeminen netin kautta voi olla toimiva ensimmäinen askel. Yritysrahoituksen avulla voi kattaa kuluja siinä vaiheessa, kun yrityksesi toiminta on kasvuvaiheessa. Kuten kaikki yrittäjät varmasti tietävät, näitä kuluja nimittäin riittää enemmän kuin ensialkuun voisi kuvitella.

Vältä ongelmat lainaehdoissa meidän avullamme

Erityisesti uusien pk-yrittäjien kannattaa olla tarkkana sen suhteen, että he eivät laita nimeään minkä tahansa lainasopimuksen alle. Yrityslainat eroavat kuluttajalainoista siinä, että kuluttajansuojalaki ei niitä suojaa. Toisin sanoen tekemäsi yrityslainasopimus on täysin sinun ja lainanrahoittajan välinen.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että finanssimarkkinasta löytyy monia sellaisia rahoituslaitoksia, joiden tarjoamaan yritysrahoitukseen ei kannata tarttua. Niiden tekemät sopimukset ovat epämääräisiä tai sisältävät piilotettuja ehtoja, jotka voivat lyödä ikävästi vasten kasvoja siinä vaiheessa, kun sopimus jo tehty.

Siksi suosittelemme kaikkia pk-yrittäjiä tekemään lainavertailua ammattilaisia apuna käyttäen. Kun kerrot meille lainatarpeestasi, niin vertailemme saatavilla olevat rahoitusvaihtoehdot tarkasti sinua varten. Samalla karsimme joukosta pois ne epämääräiset rahoittajat, joiden kanssa yhdenkään yrittäjän ei kannata lähteä yhteistyöhön.

Kun kyseessä ovat raha-asiat, niin ehdottoman selkeä sopimus on kaiken a ja o. Näin voit suunnitella yritysrahoituksesi takaisinmaksun tarkasti jo siinä vaiheessa, kun hyväksyt lainatarjouksen. Muista silti jättää aina pientä marginaalia sen suhteen, että kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Liian suuria riskejä ei kenenkään kannata ottaa, oli kyseessä sitten lainasopimus tai yrityksen toimintasuunnitelma ylipäätään.