Paikallisuutiset

Humalahakuinen juominen on Holiday Club Katinkullan ravintolatoimenpäällikkö Kirsi Keskitalon mukaan nykyään enemmän poikkeus kuin sääntö pikkujoulunkin juhlinnassa. Arkistokuva. Kuva: Inka Hurskainen

Pikkujoulukulttuuri muuttuu: ”Holittomat juomat tekevät hyvin kauppansa”

Marraskuun loppupuoli on edelleen kiihkeintä pikkujouluaikaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Monen mielikuvissa pikkujoulut ovat kosteita juhlia, ja näin aiemmin usein olikin. Kulttuuri on kuitenkin muutoksessa, kertoo ravintolatoimenpäällikkö Kirsi Keskitalo Holiday Club Katinkullasta.

Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen korostuvat pikkujouluasiakkaissa. Ei haluta vain istua, syödä ja juoda

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä