Silmäaseman silmälääkärikeskuksista kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut

Kattavien näkemisen palveluiden kysyntä kasvaa koko ajan. Siksi Silmäasema on laajentanut valittujen myymälöiden tarjontaa entistä vahvemmilla silmälääkärin ja kuvantamisen palveluilla. Uusissa silmälääkärikeskuksissa yhdistyvät näkemisen ja silmäterveyden paras osaaminen

Silmälääkärikeskuksissa erikoiskoulutettujen optikoiden ja silmälääkärien yhteistyötä on kehitetty entisestään. Lisäksi keskuksissa palvelee asiakasneuvoja, joka huolehtii siitä, että asiakkaat saavat kaikki tarvitsemasi palvelut mahdollisimman sujuvasti.

Myymälöiden yhteydessä toimivissa silmälääkärikeskuksissa tutkitaan, hoidetaan ja palvellaan yksilöllisesti – niin silmätutkimuksissa, silmäsairauksien hoidossa kuin uusien silmälasien hankkimisessakin.

Hoitopolku ja henkilökunnan yhteistyö on hiottu sellaiseksi, että pääset tarvittaessa helposti asiantuntijalta toiselle. Päämääränä on huolehtia kokonaisvaltaisesti ja ennakoivasti asiakkaan yksilöllisistä tarpeista turhaan juoksuttamatta.

UUSINTA TUTKIMUSTEKNIIKKAA

Silmälääkärikeskuksissa on yhdellä käyntikerralla tarvittaessa mahdollisuus päästä myös useampiin erilaisiin tutkimuksiin. Keskuksissa on tarjolla laajat, uusinta tekniikkaa hyödyntävät tutkimuspalvelut – muun muassa perinteistä silmänpohjakuvausta huomattavasti tarkemman silmien rakennekuvauksen OCT-valokerroskuvauslaitteella. Rakennekuvauksella voidaan todentaa silmäsairaudet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jopa ennen oireiden alkamista.

Silmälääkärikeskuksia on nyt 28 eri puolilla maata, ja verkosto laajenee edelleen. Silmälääkärikeskusten lisäksi silmälääkärille pääsee tuttuun tapaan myös Silmäaseman myymälöissä. Silmäleikkaukset on keskitetty jatkossakin Silmäaseman silmäsairaaloihin.

Tervetuloa lähimpään Silmäaseman silmälääkärikeskukseen!

Espoo (Sello), Forssa, Helsinki (Kaivopiha), Hyvinkää, Iisalmi, Imatra, Jyväskylä (Prisma Seppälä ja Prisma Palokka), Järvenpää, Kajaani (Prisma), Kokkola (Tehtaankatu), Kotka (Kauppakatu), Lappeenranta (Prisma), Lohja, Mikkeli, Oulu (Valkealinna), Pori (Prisma Mikkola), Raisio, Rauma, Riihimäki, Salo, Seinäjoki (Prisma Hyllykallio), Tampere (Prisma Kaleva, Prisma Lielahti ja Ratina), Turku (Skanssi), Vantaa (Jumbo ja Myyrmanni)

TUTUSTU SILMÄLÄÄKÄRIKESKUKSIIN JA VARAA AIKA

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli 1 500 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitaa lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäaseman liikevaihto vuonna 2023 oli 230,7 miljoonaa euroa.

www.silmaasema.fi