Ruoka

Hurmaavan hienostuneilta maistuvia karamellisoituja fenkoleita voi tarjoilla pastan kanssa tai hodarien täytteenä. Tässä niitä on käytetty pizzan päällä. Kuva: Vilja Pursiainen

Tässä vihanneshyllyn aliarvostettu moniosaaja – karamellisoitu fenkoli sopii vaikka pizzan päälle makkaran ja viikunoiden kanssa

Päästä mausteinen fenkoli parrasvaloihin. Kokeile sitä pizzassa, salaatissa, uunissa paahdettuna ja karamellisoituna. Varaudu koukuttumaan.

Makean mausteinen fenkoli on talvisen vihanneshyllyn monipuolinen yllättäjä. Se antaa keitoille ja risotolle hienostuneen maun.

Karamellisoidut fenkolit voivat löytää tiensä vaikka pizzan päälle makkaran ja viikunoiden kanssa.

Gratinoidut fenkolit taas sopivat hyvin brunssille tai alkupalaksi. Käytä m

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä