Tehokkaita ja turvallisia varastokalusteratkaisuja yrityksille Naakan Asennuspalvelusta

Toimivan varaston merkitystä yrityksen tehokkuudelle ja kilpailukyvylle ei voi korostaa liikaa. Naakan Asennuspalvelu on käytännöllisiin varastoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja toteutamme varastokalustekokonaisuuksia, jotka tekevät varastoinnista tehokasta ja turvallista ja auttavat yritystä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Varastointi on olennainen osa yrityksen toimintaa, joten se on suunniteltava ja toteutettava huolellisesti. Naakan Asennuspalvelu tarjoaa monipuolisia varastokalusteratkaisuja yrityksille yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella.

Meiltä voit tilata varastokalusteratkaisun myös avaimet käteen -periaatteella. Tällöin hoidamme sekä suunnittelun-, kuljetuksen- että asennuksen. Onpa kyseessä uuden varaston suunnittelu tai jo olemassa olevan tilan päivitys, Naakan Asennuspalvelu voi auttaa kaikissa projektin vaiheissa.

Yksilölliset varastokalustekokonaisuudet

Jokainen varasto on erilainen. Siksi tarvitaan yksilöllisiä, yrityksen tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Naakan Asennuspalvelulta saat asiantuntevaa varastokalustekokonaisuuksien suunnittelu- ja asennuspalvelua. Tarjoamme laadukkaita, huolellisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka tekevät varastoinnista tehokasta ja turvallista.

Varastokalusteemme on suunniteltu kestämään. Ne valmistetaan eurooppalaisista materiaaleista EN-standardien mukaisesti. Toimitamme muun muassa laadukkaat kuormalavahyllyt, pientavarahyllyt, ulokehyllyt, varaston välitasot sekä hyllyjen lisävarusteet. Meiltä saat myös tärkeät suojavarusteet, joilla ehkäistään hyllyvaurioita ja parannetaan varaston turvallisuutta. Kokonaisuudet räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Naakan Asennuspalvelulla on jo yli 30 vuoden kokemus alalta. Olemme toimittaneet varastohyllyjä lukuisille yrityksille eri toimialoilla. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Kesko, Puolustusvoimat, DSV ja Also Finland Oy.

Jokaisen projektin ratkaisut suunnitellaan asiakkaan tarpeiden pohjalta. Suunnittelussa otetaan huomioon varaston koko, varastoitavat tavarat sekä tietysti myös turvallisuus. Huolellisella suunnittelulla varmistetaan, että koko varaston pinta-ala tulee käyttöön tehokkaasti.

Varastokalustekokonaisuuden suunnittelu ja asennus avaimet käteen -palveluna

Naakan Asennuspalvelu tarjoaa varastokalustekokonaisuuksien suunnittelu- ja asennuspalvelua myös avaimet käteen -periaatteella. Tämän palvelun ansiosta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, sillä me huolehdimme kaikista vaiheista projektin alusta loppuun saakka.

Suunnittelu: Asiantuntijamme tekevät suunnitelman, jossa otetaan huomioon yrityksen tarpeet ja varastotilan yksilölliset piirteet. Voimme suunnitella uuden kokonaisuuden pohjakuvien perusteella ja tarvittaessa vierailemme paikan päällä.

Kuljetus: Kun suunnitelma on valmis, huolehdimme kalusteiden kuljetuksesta suoraan kohteeseen. Tarvittaessa puramme vanhat hyllyt pois ja huolehdimme myös niiden kuljetuksesta.

Asennus: Tiimimme hoitaa kalusteiden asennuksen nopeasti ja ammattitaitoisesti. Varmistamme, että kalusteet asennetaan oikein ja turvallisesti ja että ne ovat täysin toimintakunnossa.

Meiltä sekä uudet että käytetyt varastokalusteet

Naakan Asennuspalvelun valikoimasta löytyvät sekä uudet että käytetyt varastokalusteet ja niiden lisävarusteet. Uudet varastokalusteemme ovat huippulaatuisia ja ne vastaavat vaativiinkin varastointitarpeisiin. Ne tarjoavat luotettavan, pitkäikäisen ratkaisun varastointiin.

Meiltä saat myös käytetyt varastokalusteet. Käytetyt hyllyt ovat edullisempi vaihtoehto mutta silti toimiva ja laadukas ratkaisu. Kaikki käytetyt kalusteet on tarkastettu huolellisesti, joten voit luottaa niiden laatuun. Valitsemalla käytetyt kalusteet teet myös ympäristöystävällisen valinnan ja olet osa kestävää kehitystä.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myydä meille käytetyt, hyväkuntoiset varastokalusteesi. Näin pääset helposti eroon tarpeettomiksi jääneistä kalusteista. Tarvittaessa hoidamme kalusteiden purkamisen ja poisviennin.

Varastokalusteiden ylläpito ja turvallisuus

Naakan Asennuspalvelu ei ainoastaan toimita laadukkaita varastokalusteita vaan tekee myös turvallisuustarkastuksia. Varastohyllyjä pitää huoltaa oikealla tavalla ja tarkastaa säännöllisesti. Turvallisuustarkastus parantaa työturvallisuutta ja ehkäisee vaaratilanteita sekä tavaravahinkoja.

Turvallisuustarkastuksen voi tehdä vain asiaan erikoistunut varastokalusteammattilainen. Tarkastuksessa kaluste-elementit käydään läpi ja niiden kuntoa arvioidaan. Mahdolliset vauriot ja turvallisuuspuutteet dokumentoidaan ja kerromme, miten ne voidaan korjata.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Naakan Asennuspalvelulla on vankka kokemus varastokalustekokonaisuuksien suunnittelusta ja asennuksesta. Meiltä voit tilata hyllyt ja lisävarusteet sekä pieniin että isoihin varastoihin. Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus.