Mielipiteet

Tekstarit: ”Ruotsissa viisaus hukassa”

Olipa hallitus minkä värinen tahansa, eräät menoerät pysyvät koskemattomana. Edustajien asumistuki, joka on piilotettu kulukorvaus nimikkeen alle. Sitten pudonneiden tai itse pois jääneiden työttömyyskorvaus, joka taas tunnetaan sopeutumisrahana. Sitten suurin potti, puoluetuki! Sitä jaetaan kuntatasollakin. Tuo "sopeutumattomien" tuki maksetaan ilman työnhaku velvoitetta, eikä karensseista ole puhettakaan.

Koskaan ei Kajaani niin köyhä ole, etteikö entisellä Vuolijoella pystyttäisi kahta puolityhjää koulua ylläpitämään.

Mitä se kuuluu EU:lle, onko Suomessa venäläisiä autoja vai ei. Järki käteen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ruotsissa pyöritään eli juhlitaan ei virallista vaan vouhotetaan veronmaksajien rahoilla. Ei huomata, että ympärillä terroristit pyssyjen kanssa riehuu. Ruotsissa viisaus hukassa. Totta

Melko moni nuori käy vielä nykyisin rippikoulun ja se on hyvä asia. Kävin itse rippikoulun Rytilahden leirikeskuksessa Sotkamossa. Siellä ruokailtiin kukkivien pihlajien alla ja raamattutunnit pidettiin järven rannalla. Illalla meidät saatettiin uneen virrellä ja samoin herätettiin aamulla. Opimme rippikoulussa sen, että elämämme kallein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä