Koti-Kajaani

Valtuustosta viisaita Pasi Arffman Kuva: Juha Neuvonen

Valtuustosta viisaita: Kuulumisia valtuutetulta

Moikka teille kaikille Koti-Kajaanin lukijoille ja kaikille kainuulaisille.

Tuli minun vuoroni kirjoittaa jotain tänne Valtuustosta viisaita -palstalle. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi kirjoittanut täällä. On ollut kaikenlaisia kiireitä töissä ja omassa elämässäni, joten on jäänyt vähemmälle kirjoitukset. Harvakseltaanhan näitä vuoroja tulee koska onhan valtuutettuja useita kymmeniä.

Näinhän se aika vaan rientää ja tämäkin valtuustokausi on jo vierähtänyt hieman yli puoleen väliin ja tämäkin vuosi alkaa olla kohta pulkassa, syksy alkaa olla käsillä ja pitkä talvi on edessä. Tästä on taas hyvä jatkaa valtuustossa, jaostoissa, hallituksissa ja ym. poliittisissa toimissa loppukausi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Siellä me jatketaan perussuomalaisten valtuustoryhmän kanssa touhuja ja viedään omia kantojamme eteenpäin hyvässä yhteistyössä ja sovussa. Näinhän sen täytyy mennäkin, jotta saadaan asioita eteenpäin.

Olen toista kautta valtuustossa ja kiitos siitä teille, jotka olette sen sallineet minulle. Olen kaupunginvaltuustossa, Kajaanin veden johtokunnassa, työllisyysjaostossa, kaupunginhallituksen varajäsen, yhteistyötoimikunnan varajäsen ja elinkeinojaoston varajäsen. Joten näillä sitä mennään taas loppukausi.

Olihan meillä eduskuntavaalitkin keväällä ja perussuomalaiset oli toiseksi suurin puolue ja hallituspaikka. Onhan mahtava suoritus meiltä. Suomalaiset halusivat muutosta tähän edellisen hallituksen toimintaan.

Olihan tämä mahtava suoritus perussuomalaisilla ja etenkin Mikko Polviselta, että saatiin Kainuuseen reipas kansanedustaja ajamaan kainuulaisten etua pikitien päähän. Olihan se melkoista huisketta hulinaa, kun vaalit oli käynnissä ja Mikko kiersi ympäri Kainuuta ym. Oli kylästä kylään toreilta toreille, mutta näin vain kävi, että perussuomalainen kansanedustaja saatiin Kainuuseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kiitos teille kaikille äänestäjille luottamuksesta. Mukavaa syksyä, ruskan aikaa sekä talven odotusta. Näillä mennään.

Pasi Arffman (ps.)

Kirjoittaja on kaupunginvaltuuston jäsen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä