Ihmiset 

Voileipäkakku on täällä taas – klassinen juhlatarjottava jäi välillä syrjään, mutta nyt kakuissa trendaavat luonnollisuus ja kasvikset

Aseta lohikakku tarjolle pienen sahalaitaveitsen kanssa. Sillä kylmäsavulohipinta on helppo leikata..

Voileipäkakkujen yksinkertainen ja vähäeleinen koristelu suosii yrttejä, kauden villivihanneksia tai syötäviä kukkia ja hentoja pursotuksia.

Unohda siis mahtipontiset reunapursotukset ja peittele voileipäkakku kuorrutukseen muutamalla lastanvedolla. Työn jälki ja kotitekoisuus, tekijän tai juhlakalun

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.