Televisiokanavat siirtyvät teräväpiirtolähetyksiin – Nauti huippulaadukkaasta katselukokemuksesta Nokia-televisiolla

Lähivuosien aikana television katselukokemus muuttuu, kun kanavat siirtyvät lähettämään vain teräväpiirtolähetyksiä. Perusmuotoiset lähetykset siis loppuvat kokonaan. Tämän vuoksi mahdollisesti jopa satoihin tuhansiin kotitalouksiin on hankittava uusi televisio, jos kaikkia kanavia haluaa katsella jatkossakin. Nyt voit tilata Luurinetistä Nokian laadukkaat HD-televisiot edulliseen hintaan itsellesi tai joululahjaksi läheisille.

Luurinetti on kotimainen yritys, joka on tunnettu luotettavasta ja nopeasta toimituksesta. Tarjoamme hyvällä hinnalla laadukkaita elektroniikkatuotteita sekä puhelinten suojakuoria ja muita lisävarusteita. Tilatessasi meiltä Nokia-television pääset siirtymään HD-aikakaudelle nopeasti.

Teräväpiirtolähetykset tarjoavat erittäin tarkan kuvanlaadun ja runsaan värimaailman, mikä tekee television katselusta nautinnollisempaa. Teräväpiirtotelevisiolla pääset todella syventymään ohjelmien maailmaan, sillä jokainen yksityiskohta tulee esille selkeästi. Laadukkaalla HD-televisiolla saat nauttia parhaasta mahdollisesta kuvanladusta, oli kyse sitten elokuvasta, suosikkisarjastasi tai pelaamisesta.

Perusmuotoisten kanavien lähettäminen loppuu

HD-siirtymän myötä perusmuotoiset lähetykset loppuvat ja kaikki kanavat siirtyvät teräväpiirtolähetyksiin lähivuosien aikana. Uuteen tekniikkaan siirtymisen yksi tarkoitus on tarjota kaikille laadukkaampia televisiokokemuksia.

Muutoksen jälkeen kanavia pystyy katsomaan vain HD-televisiolla. Niiden kotitalouksien, joilla ei vielä ole HD-vastaanotinta, täytyy sellainen hankkia, jos televisiota haluaa katsella myös jatkossa.

Nyt antenni-tv-verkossa on viisi HD-kanavaa ja sen lisäksi tarjolla on maksu-tv-kanavia. Isolla osalla kotitalouksista onkin jo HD-vastaanotin, ja teräväpiirtosisältöjä katsotaan ahkerasti.

Nokian televisiot - UHD-laatuista katselukokemusta kotiisi

Nokian televisiot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon laadukkaaseen ja tarkkaan kuvanlaatuun, joka vastaa tulevaisuuden vaatimuksia. Nokia on hyvä valinta, kun haluat päivittää televisiosi teräväpiirtolähetyksiin sopivaksi. Televisioita on erilaisia ja erikokoisia, joten jokaiseen tarpeeseen ja makuun löytyy sopiva laite. Luurinetin valikoimasta löytyy televisioita 24 tuumasta jopa 70 tuumaan asti.

Nokian tuotteet on suunniteltu, testattu ja hyväksytty korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Voit siis luottaa niiden suorituskykyyn ja kestävyyteen. Nykyaikainen televisio on erinomainen hankinta niin omaan olohuoneeseen kuin läheisille joululahjaksi.

Nokia 43" Ultra HD Android -älytelevisio

Nokia 43" Ultra HD Android -älytelevisio on täydellinen valinta, kun haluat nauttia huippulaadukkaasta katselukokemuksesta. Sen kompakti koko ja laaja ominaisuusvalikoima tekevät siitä monipuolisen vaihtoehdon, joka täyttää kaikki katselutarpeet.

Tämä televisio tarjoaa kaiken, mitä modernilta televisiolta voi vaatia: upean kirkkaan kuvan sekä laajan valikoiman sovelluksia. Android TV -käyttöjärjestelmä avaa ovet yli 7 000 sovelluksen maailmaan. Joukosta löytyy monia suosittuja sovelluksia, kuten Yle Areena, Ruutu, Viaplay ja Netflix. Sisältöjä voi myös jakaa älypuhelimesta suoraan television näytölle, kiitos sisäänrakennetun Chromecastin.

Kätevä taustalavaistu kaukosäädin tekee laitteen käytöstä entistä helpompaa ja mukavampaa. Televisiossa on 4K Ultra HD -resoluutio ja Dolby Vision, jotka yhdessä tarjoavat elokuvateatterimaisen kokemuksen olohuoneessasi. Voit katsoa televisiota antenni-, kaapeli- tai satelliittiverkossa.

Nokia 55" QLED Ultra HD Android -älytelevisio

Nokia 55" QLED 4K Ultra HD Android -älytelevisio tarjoaa tarkan kuvan, laadukkaan äänentoiston ja älykkäät toiminnot yhdessä paketissa. Vaikuttava suorituskyky ja näyttävä design tekevät tästä televisiosta erinomaisen lisän kotiviihdejärjestelmääsi.

Tämä älytelevision tarkat värit ja tehokkaat äänet tekevät katselukokemuksesta vaikuttavan. QLED-televisio yhdistää huippuluokan kuvan ja äänen päivittyvään älytelevisio-ohjelmistoon. Android TV -käyttöjärjestelmä mahdollistaa tuhansien sovellusten käytön.

Nauti terävästä kuvasta ja tarkoista väreistä Quantum Dot -teknologian avulla. Se luo laajan värispektrin ja tarkat yksityiskohdat. Voit jakaa sisältöjä television ruudulle kätevästi älypuhelimestasi tai tabletistasi sisäänrakennetun Chromecastin ansiosta.

4K Ultra HD -resoluutio takaa laadukkaan visuaalisen elämyksen. Äänipuolella voit odottaa yksityiskohtaista ja rikasta ääntä. Integroitu subwoofer tekee äänestä täyteläistä ja syvää.

Valmistaudu tulevaisuuteen jo nyt – tilaa laadukas televisio Luurinetiltä

Tulevaisuudessa perusmuotoisia tv-lähetyksiä ei enää ole, vaan kanavat ovat siirtyneet teräväpiirtoaikakaudelle. Tähän on hyvä valmistautua jo nyt, jotta pystyt jatkossakin katselemaan suosikkiohjelmiasi erinomaisella kuvanlaadulla. Luurinetin valikoimasta löydät laadukkaat Nokia-televisiot, jotka tuovat UHD-laadun ja älykkäät ominaisuudet kotiisi. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, haluatpa sitten kompaktin 43" television, keskikokoisen 55" laitteen tai vaikuttavan 70" huippumallin.

Luurinetti on pieni kotimainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia laitteita kilpailukykyiseen hintaan. Ostaessasi Luurinetiltä tuet samalla kotimaista yrittäjyyttä. Nopea toimitus on yksi suurimpia vahvuuksiamme. Kun tilaat uuden television meiltä, pääset pian nauttimaan huippulaadukkaasta katselukokemuksesta tai kääräisemään uuden television lahjapaperiin.