Kananmunan käsittely paljastaa kokin taitotason – näin aloittelijakin onnistuu tekemään täydellisen paistetun tai keitetyn munan
Lasten kanssa kokatessa ei kannata yrittää välttää sotkua – Ota tästä talteen helpot reseptit välipäiville
Näin jatkojalostat kolmen päivän ruoat minimivaivalla – kokoa värikäs "jämäbuffet" jääkaappiin kertyneistä kasviksista
Ota kaikki irti monikäyttöisistä tomaattisäilykkeistä – Kullakin on oma roolinsa, valitse siis paras näistä 5 vaihtoehdosta
Pakkaa eväät reppuun ja lähde syysretkelle – muista erityisesti yksi asia, kun suunnittelet ruokailua ulkona
Nauti grilliruokien herkuista kuin porilainen, mutta arvosta klimppisoppaa ja notkeita nahkiaisia – Länsirannikko tarjoaa luonnikkaita makukokeiluja
”Haluamme säilyttää mummolamaisen ja nostalgisen tunnelman” ‒ Kajaanilainen kahvila Onnikka löysi uudet omistajat
Paltamon, Puolangan ja Vaalan alueella liikkuu susilauma – reviiriyhteistyöryhmä perustetaan kesäkuun alussa
Paltamolainen Ari Pikkarainen palkittiin Norssikarnevaaleilla Vuoden Vesistötekopalkinnolla – ”Tajusin, ettei kukaan muu Hautapuroa kunnosta, ellemme me”