Ruoka

Kevät herättää henkiin ihanat villiyrtit. Nokkonen sopii mainiosti piirakkaan vuohenjuuston ja tomaatin seuraksi, mutta jos sitä ei vielä löydy, pinaatti on hyvä vaihtoehto. Kuva: Nanna Rintala

Äiti jos kuka on brunssin arvoinen – tässä kaksi piirakkavaihtoehtoa valmistaikinasta ja kahdenlaista raikasta salaattia

Äitiä hemmotellaan tulevana viikonloppuna myös ruokapöydässä. Suolainen piirakka ja raikas salaatti maistuvat kakunsyönnin lomassa. Helppo kakku syntyy erilaisista jäätelöistä.

Äitienpäivänä kaikki osallistuvat kokkailuun, joten reseptit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa. Mutkia oikaistaan piirakkapohjien kohdalla: kaupan pakastealtaasta löytyvät taikinat säästävät työvaiheita ja ennen kaikkea tiskiä.

Parsapiirakka saa hollandaisekastikkeesta ja voimakkaasta juustosta voit

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä