Oman kylän hapanjuurituotteille palkinto – kajaanilainen Hapanjuurenlumoa hurmaa käsityöläisyydellään ja makuyhdistelmillään
Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Mervi Hakkarainen osti Heikkilän Pirtin ja Satama Cafen Sotkamossa – ”Ei olisi voinut paremmin kaikki mennä”
Mustikkapiirakka on kesän odotettu herkku – Koristele se vaihteeksi marengilla tai suloisilla tähtipäällysteillä
Äiti jos kuka on brunssin arvoinen – tässä kaksi piirakkavaihtoehtoa valmistaikinasta ja kahdenlaista raikasta salaattia
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Pulla on parasta laskiaisperinnettä – pulkkamäki voi jäädä väliin lumettomuuden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan!
Joulukuussa jauhopeukalot pyörivät vinhaa vauhtia – Kinuskikissa Sini Visa inspiroi leivontaharrastajia uusilla resepteillä
Nostalgia: Sotkamon seitsemäs Kekriryykönen Pöksylän Paakarissa – käsijauhinkivillä rieskakarkeita jauhoja
Hyvinvointialue hakee yli 3 miljoonan euron säästöjä – työpaikoissa määrä tarkoittaisi 50:tä irtisanomista
Kajaanin lentoaseman uudet tilat käyttöön ensi viikolla – Pekka Heikkisen kahvila on auki lentojen aikana
Terrafame aikoo aloittaa kaivostoiminnan Kolmisopella ja kasvattaa tuotannon tehokkuutta – ”Tavoite on ensin sopeutua ja sitten kasvaa”
Presidenttiä opastanut Tiia Törrö sai kutsun Linnan juhliin ja sotkamolaislähtöinen puoliso lähtee mukaan
Kainuun raja tutkii edelleen törkeää laittoman maahantulon järjestämistä – marraskuu oli rajalla rauhallinen
Kainuulainen nainen jätti ilmoittamatta ulkomailta saatuja tuloja lähes 100 000 euron edestä – yhteistyö lievensi tuomiota