Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Mervi Hakkarainen osti Heikkilän Pirtin ja Satama Cafen Sotkamossa – ”Ei olisi voinut paremmin kaikki mennä”
Mustikkapiirakka on kesän odotettu herkku – Koristele se vaihteeksi marengilla tai suloisilla tähtipäällysteillä
Äiti jos kuka on brunssin arvoinen – tässä kaksi piirakkavaihtoehtoa valmistaikinasta ja kahdenlaista raikasta salaattia
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Pulla on parasta laskiaisperinnettä – pulkkamäki voi jäädä väliin lumettomuuden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan!
Joulukuussa jauhopeukalot pyörivät vinhaa vauhtia – Kinuskikissa Sini Visa inspiroi leivontaharrastajia uusilla resepteillä
Nostalgia: Sotkamon seitsemäs Kekriryykönen Pöksylän Paakarissa – käsijauhinkivillä rieskakarkeita jauhoja
Leivo kevään kolme herkullisinta pikkukakkua ja pidä kakkujuhlat – lopputulos on silkkaa silmäkarkkia
”Yksin en pystynyt lähtemään mihinkään” – Kajaanilainen Mia Räisänen on raiskattu kahdesti, nyt hän haluaa auttaa muita
Martti Laaksonen ihastui pahasti rapistuneeseen Kattilakosken kouluun Kuhmossa – ensin on hankittava ikkunat
Legendaarisen kenkäkaupan yrittäjällä on vuosikymmeniin ensimmäinen vapaa kesä – ”Ei ole vaikeuksia löytää tekemistä”
Näin saat kukkaloiston koko kesäksi - Lue puutarha-asiantuntijan vinkit kesäkukkien valintaan ja hoitoon