Koti-Kajaani

Kuva: -

Kuuloluuri: ”Opetelkaa jonkinlaista järjestystä tai muuttakaa korpeen”

”Minä monella suulla pyydän, rukoilen, anon, perustakaa Otanmäkeen joku elintarvikekauppa. Tämä on hirveää aina toisten kyydillä kulkea kauppoihin ja kysyä, kuka lähtis käyttään. Kun oisi Otanmäessä kauppa, niin ei tarvihteisi rukoilla kyytiä. Auttakaa nyt meitä poloisia”, puhelimessa anellen toivotaan.

"Kyllähän se piristää, kun naapurustoon muuttaa uusia perheitä. Mutta ei se piristä, kun piha täynnä auton romuja ja kaikenlaista tavaraa. Piha on kuin kaatopaikka! Opetelkaa jonkinlaista järjestystä tai muuttakaa korpeen", ärähtää nimimerkki Ei voi kaupungissa elää kuin pellossa.

"Lohtajalla pikkupoika ajelee skootterilla Lohtajan läpi menevää pyörätietä, ei taida olla mopokorttia, kun ei tiedä liikennesääntöjä", viestijä raportoi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aina ei kuitenkaan kaikki mennyt kuten Strömsössä.”

"Näin kuumalla ilmalla moni nukkuu ikkuna auki. Joten naapuri hyvä, suu suppuun tupakkireissulla pihalle. Ja jos ottaa olutta, siltikin muista pitää volyymit alhaalla. Ja edelleen klo 22.00 on fiksua hiljentää elämän touhut, myös omakotialueella. Toisilla voi olla aamuvuoroon herätys", Naapuri toivoo.

"Suomen tuho on lähellä. Oppositio hajoittaa Natovaltion yhteenkuuluvaisuutta ja hankkii sisällissodan kaltaista yhteenottoa eri väestö-/poliittisten ryhmien välille. Isänmaallisuus ja veteraanien työ haudataan, kun on alettu murtamaan suomalaisuutta ja isänmaallisuutta. Venäjä nauttii heidän apulaistensa politiikasta. Natsismista syyttäminen ja rikollisten paapominen hajoittaa Suomen ja tekee meidät naurettavaksi ja heikoksi, myös hyväuskoisiksi hölmöiksi, jota nimeä meistä käytetään", nimimerkki Tekopyhät hurskastelijat herättää ajattelemaan.

"Naapurissa asuva ahkera monitaitoinen isäntä. Aina ei kuitenkaan kaikki mennyt kuten Strömsössä. Silloin isäntä manasi "helkutin hevon hierakka" tai "hemmetin hevon häntä". Ilmeisesti manaus auttoi, koska sen jälkeen homma hoitui", naisääni raportoi.

"Kyllä pitäisi oikeistolaiset porvarirobotit saada pois vallasta ja työläisten kaapata valta! Kyllä näin ois hyvä", miesääni haaveilee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä