Koti-Kajaani

Kuuloluuri: "Joillekin varjostavat puut ovat ikuinen riesa, minulle iloinen asia", parvekkeen paahdetta kaihtava ilakoi

"Iloitsen isoista varjostavista puista kerrostaloasuntoni parvekkeen ikkunoiden takana. Vaikka puut varjostavat, niin siitä huolimatta parveke on aurinkoisina päivinä niin paahteinen, ettei sinne ole menemistä. Ei siitäkään huolimatta, vaikka ikkunoiden sälekaihtimet ovat kiinni. Joillekin varjostavat puut ovat ikuinen riesa, minulle iloinen asia", naisääni iloitsee.

"Kiinteistövero 'tappaa' kiinnostuksen omistaa mitään kiinteää. Tonttien ja jopa lähes asumiskelvottomien rakennusten arvot määritellään mielivaltaisesti ylihintaan. Rakentamaton järvenrantatontti on kaikista pahin, jopa 6 prosenttia. Kunnat tappavat lypsävät 'lehmänsä'. Lisäksi pakollinen jätekeräysmaksu kiinteistöille, joissa ei tule jätettä kuin kantopussillinen vuodessa. Sekin viedään mennessään jo maksettuun paikkaan. Suomessa outo laki, kun pitää maksaa palvelusta, jota ei tarvitse koskaan?" "Paita se on pakkopaitakin" avautuu.

"Minun identiteettini eli minäkuvani ei kyllä riipukaan minun musiikkimaustani vaan minun omista ajatuksistani", Tupakkaparta-ajattelija kertoilee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Nälkää on nähty, mutta onneksi ei ole talossa päässyt vielä viina loppumaan", soittaja iloitsee.

"Kun on työssä, jossa kohtaa/hoitaa immuunipuutteisia ihmisiä, niin suojautuminen vapaa-aikanakin maskilla luonnollisesti, esimerkiksi asioilla liikkuessa sairastumisriskin minimoimiseksi. Muutama minuutti elämästä, kun sairastumisseuraukset ovat joillekin lopunelämä. Yllättävän paljon pöpöjä hoitohenkilökunnan keskuudessa", Keskustelun aihetta -nimimerkki huomauttaa.

"Ihana Päivänkakkara, löysin sinut puutarhalta. Olet kukka kukkien joukossa", nimimerkki Ihastunut iloitsee.

"Kyllähän sitä ympäristön ja ilmastonsuojelua hyvin vaan kehitetään. Kuka keksisi sellaisen keksin, jolla ihmistä suojellaan ihmiseltä", luurissa kysellään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kaikki Venäjää vastaan suunnatut talouspakotteet ovat olleet ampumista omaan nilkkaan. Kun viimeinen niitti, eli öljyn tuonti lopetetaan, niin ammutaan raskaasti suomalaisen työmatkaa ajavan ihmisen talouteen. 'Kunnanelättejä' nämä eivät liikauta koska asumistuki ja Kelan harkinnanvarainen korvaa kaiken. Historia on ilmeisesti jäänyt lukematta? Nämä pakotteet ovat toimineet EU:n tappioksi ja saaneet aikaan Venäjän propakannan seurauksena nousemaan vihaa länsimaita kohtaan", Könsä-Jötky toteaa.

"Onpa omituista, kun täällä vanhustentalon asukkaan vessassa ei ole enää yhtään palasta vessapaperia, kun henkilökunta on käyttänyt kaiken. Tähän taloon ei kannata kenenkään tulla, kun kaikki rosvotaan", vessassa käynyt tietää.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä