Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: Kajaanissako ratkaisu koirankakkaongelmaan?

"Vastuulliset koiranomistajat: Nyt kampanja koirankakkojen puolesta ja vastaan. Yleisille koirien ulkoilureiteille porukat jakamaan kakkapusseja ja opastamaan niiden käyttöä. Kajaani voisi olla tiennäyttäjä tässä asiassa. Koirankakkaongelmahan on monissa muissakin kaupungeissa ja taajamissa, ei pelkästään Kajaanissa", soittaja ehdottaa.

"Minäpä se olenkin sellainen sivistynyt ihminen enkä mikä hyvänsä kevyen musiikin asiantuntija", soittaja julistaa.

"Mustat hampaat ovat kesällä kuumat. Ja kyllä. Suomalaisten hampaat ovat järkyttävässä tilassa. Varsinkin vanhemman ikäluokan "piikit" ovat mustat ja reikäiset. Miten ihmeessä tilanne on päästetty tuohon malliin? Mihin ovat kunnalliset hammashoitolat voimavaransa käyttäneet? Tiedetään, mutta ei saa sanoa. Kela-korvaukset viety lähes nollaan. 2 200 mustapiikkistä Kainuussa hoitojonossa. Jonot lyhenisi äkkiä, jos Kela-korvausta nostettaisiin 50 prosenttia. Ihmiset pääsisi päteville hammaslääkäreille", arvelee lukija.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kyllähän tämä nykyisenkaltainen markkina-kulutusyhteiskunta perustuu turhien tavaroiden kaupittelemiselle, mutta millepä muullekaan tämä voisi perustua, kun ei tämä näköjään älyllisyydelle, henkisyydelle tai mentaalisuudelle voi perustua", miesääni toteaa.

"Meneekö taksifirmalla todella näin huonosti? Tosin en ihmettele, ehkä peiliin katsomisen paikka. Tässä menneenä perjantaina olin odottamassa myöhässä olevaa junaa, niin kuulin, kun tämän firman edustaja huusi kilpailijalle kyytien viemisestä, kuulema menee kaikki kyydit hänelle. Ehkä kannattaa miettiä omaa käytöstä?" ihmettelee nimimerkki Ei pelkästään siellä Helsingissä.

"Oivallus: Tunteita ei voi tappaa niin kuin ihmisiä", oivaltaja oivaltaa.

"Kyllähän tänne Suomeen iloa ja piristystä pitäisi saada, että joka toinen nuori ei jäisi depression vuoksi eläkkeelle", soittaja toivoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.“

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä