Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: ”Kun nuori tyttö sanoo pontevasti, että hän kaipaa toimintaa, niin senhän kyllä tietää, mitä se tarkoittaa”

”Miten on niin vaikea löytää tätä Kuuloluuria netistä? Ei tule edes ilmoitusta, onko viestit otettu vastaan vai ei. Tekstin voi kirjoittaa ja lähettääkin, mutta ilmoitusta siitä, menikö perille, ei tule”, Tietämätön jyrähtää.

”Kyllä kai senkin nyt jokainen ymmärtää, että sellainen tyyppi, ihminen, yksilö, joka ei koskaan hymyile tai naura, saattaa olla hyvinkin vaarallinen ympäristölle”, miesääni kauhistelee.

”Kun nuori tyttö sanoo pontevasti, että hän kaipaa toimintaa, niin senhän kyllä tietää, mitä se tarkoittaa. En tässä ole sanomassa, mutta arvatkaa!” miesääni arvuuttelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Pienissä kunnissa ja kaupungeissa ei pitäisi käyttää etähoitoa sairaustapauksissa. Sillä tavalla ajan kanssa terveyskeskukset ja sairaalat lopettavat toimintansa. Nyt jo kaavaillaan sairaaloiden supistamista, supistakaa Etelä-Suomessa, siellä on mistä ottaa vähemmäksi. Täällä harvaanasutulla seudulla matkat tulevat kohtuuttoman pitkiksi. Tänne Kainuuseen pitäisi saada työpaikkoja, miten lie käynyt Paltamon biotehtaalle, siitä saataisi asukkaita kylään ja kylän elämä virkistyisi. Valitukset pois”, viestijä sanoo.

”Olkiluoto 3 lähtee pitkälle "sairaslomalle”. Sähköntuotanto on laji, jota ei ilmeisesti kannata jättää kokonaan kunnianhimoisten hiilijalanjälkien kyttääjien haltuun. Hajautettu eri menetelmillä tuotettu virta on huollon kannalta tärkeä. Lauhdevoimaloiden purku oli suuri virhe. Suomi hirttää itsensä, kun kilpailee itsensä kanssa hiilineutraalista Suomesta. Saamme siitä kiitoksena ostaa sen jälkeen päästöoikeuksia Saksalta, joka aloittaa sitten, kun suomalaiset ostaa päästöjä puhtaaseen Suomeen”, nimimerkki Sähkö-kötky toteaa.

”Ethän hosu niin valtavasti! Rauhallisella tahdillakin tulee hyvää! Virhe oli suuri, jonka teit, mutta onneksi minä huomasin sen itse heti! Rauhoitu!” soittaja kiljaisee.

”Kevään merkit on jo ilmassa. Lintujen laulu lisääntyy, radiossa kerrotaan siitepölystä, vesilammikoita kaduilla, routavaurioita soratiellä, kirkas auringonvalo häikäisee, ihmisten kasvoilla iloisempi ilme. Kevät tekee tuloaan”, naisääni toteaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

”Putinin Venäjä käy julmaa sotaa Ukrainassa. Kukaan ei tiedä, kuinka paljon itärajan takaa on tulossa ns. turvapaikanhakijoita. Työmarkkinoille on tehtävä ratkaisut. Nyt ei ole viisasta politiikkaa ajaa Suomea sisäiseen kaaokseen. Nyt on oikea aika kaikkien osapuolten nousta poteroistaan sopimaan asiat. Se on meidän kaikkien suomalaisten etu. Se on viisasta politiikkaa”, rohkaisee nimimerkki Sopiminen kannattaa aina.

”Laittakaas hallitus nyt stoppi tuolle AY-mafialle. Lakkoilu alkaa jo jurppimaan”, nimimerkki Siiman molemmissa päissä on liero toivoo.

”Sauvailevalle pariskunnalle. Jokaisen jalankulkijan kannattaa tarkistaa liikennesäännöt ennen kuin ryhtyy ohjeistamaan vastaantulevia. Pyörätien kävelysäännöt liikenneturvan sivustoilta lainattu: Yhdistetyllä pyörä- ja kävelyväylällä pyöräilijä käyttää oikeaa laitaa kulkusuunnassaan ja ohittaa keskeltä, jalankulkija voi vapaasti valita puolensa; laki ei ota kantaa siihen, miten jalankulkijoiden keskinäiset kohtaamiset hoidetaan ja kuka väistää mihinkin suuntaan”, pariskunta ja koira huomauttaa.

Lähetä oma luurisi!”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä