Koti-Kajaani

Verkkoluurit Kuva: -

Kuuloluuri: Maitoa noukkiessa meinaa tyrä ratketa

"Milloinkahan joku viisas osaa keksiä kauppojen maito-osastolle jonkin systeemin, että sais otettua helposti seisaaltaan maitopurkit niistä kaapeista? Erityisesti vanhemmille ihmisille tuottaa suuria vaikeuksia. Itsekään en ole vielä kovin vanha, mutta joka kerta meinaa tyrä ratketa, kun pitää kyykkiä. Näen jo painajaisia tästä asiasta. Tässä ilmainen idea keksijöille. Patentin saatte itse hakea ja maksaa", nimimerkki Aivotutkija kyselee.

"Ei ole riemulla rajaa, kun lunta sataa. Kiitos kaikille lumityöntekijöille, ilman teitä me hukuttaisiin lumeen. Ja iänikuisille valittajille, jotka kehtaavat aukoa vielä päätään näille lumityöntekijöille, niin neuvo tässä teille: ottakaa kola käteen ja menkää tekemään itse", nimimerkki Järki päähän suosittelee.

"Biojätteet jäätyvät astioihin kiinni. Miksi Ekokymppi luopui pusseista? Tyhmyyttä, ja nyt biojäte menee sekajätteeseen ja sepä on ekoteko", lukija suomii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Eiköhän se nykyaikana pitäisi suomen kielen käyttö kieltää kokonaan, ja siirtyä pakolliseen englanninkieliseen maahan täällä Suomessa", soittaja ehdottaa.

"Kyllähän tämä Suomessakin tämä kiireinen elämämänmeno on mennyt niin väsyttäväksi, että olisi Suomessakin hyvä olla lepokoteja, joissa voisi levätä ja olla lepotilassa", soittaja ehdottaa.

"No mitä sitä nyt tehdään, ottakaahan selvää. Aamulla kaikissa uutisissa tuli ja näytettiin, että kun piti ampumaan opetella kaikki reserviläiset ja muut, niin mites sitten kun sota tulee? Kaikkeen pitää olla ympäristölupa, aamun uutisten mukaan. Ja koska se Suomen armeija saa sen ympäristöluvan virallisesti?" soittaja kyselee.

"No kyllä ne ovat eri tyypit, jotka niitä haaveita keräävät ja jotka niitä haaveita toteuttavat", soittaja toteaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi!”

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä