Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Liikennevalojen huoltotyö silkkaa pirruutta – vihreästä aallosta saa vain unelmoida

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Tarkoituksena on palvella lukijoita ja antaa luurin laulaa. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle . Lisää Kuuloluureja löytyy digilehdestä .

"Sotkamontien liikennevalojen huoltotyön jälkeen saa vain unelmoida "vihreästä aallosta". Toisinaan kyllä tuntuu, että tehdäänkö näitä pirruuksia tahallaan. Se siitä sujuvuudesta", naista suivauttaa.

"Nyt ois kyllä Kaksin sairaalan parkkipaikoille saatava joku tolkku! Työntekijät eivät ehdi töihin ajoissa vaan kiertävät parkkipaikoilla ympyrää ja lopulta parkkeeravat todella vaarallisiin paikkoihin, joutuvat viemään autonsa pois koko sairaalan alueelta tai laittamaan parkkikiekkopaikoille. Siinä sitten työvuoro vahditaan, että milloin pitää taas juosta siirtämään parkkikiekkoa. Ja entäs jos ootkin koronasuojaukset päällä ja hoidat koronapotilaita? Maksaako työnantaja sakot? Tuskin. Ja tästä etsimisen ilosta ja satunnaisesta parkkipaikasta maksetaan vielä parkkimaksua! Sitten kun työntekijät on saatu lopulta myöhässä työpaikalle niin alkaa potilaiden ja omaisten voivottelun kuuntelu samasta aiheesta. Jotkut jopa vajaan tunnin ajaneet rinkiä! Päättäjät: Tehkää nyt jonnekin puskaan sitä parkkialuetta lisää ja heti!" Kaksin vetovoima ei ole ainakaan nousussa -nimimerkki vaatii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Hallitus ei tehnyt pesäeroa EU:n lyijyhaulikieltoon. Suomen Keskusta on hallituksessa, joka tämän päätöksen hyväksyi, eikä taipunut irrottamaan Suomea tuosta päätöksestä. Meitä metsästyskortin omaavia on 380000. Katsotaanpa maakuntapuolue, miten teidän käy kunnallisvaaleissa. Olette häviävä puolue ettekä tarvitse yhtään maakuntaa", uhoaa Kosteikko.

"Paikallispoliitikko ei älyö mittään!" Tietää lukija.

"Nyt ei ole tärkeintä huolehtia esim. maskeista väestölle, vaan prioriteetti nro 1 on huolehtia siitä, että voi harrastaa turvallisesti." Käväise päällikkö kentällä -nimimerkki kehottaa.

"Mielestäni se, että roskakatos sijaitsee tien päässä, ei tee siitä yleistä. Tämä rivitaloasukkaille tarkoitettu roskakatos usein yli tursuaa, kun ihmiset tuovat surutta roskiaan. Parhaimmillaan jätesäkillinen. Ei ole näillä ihmisillä käynyt mielessä, että joku nämä heidän jätekustannukset sitten maksaa?", kysyy Ihmettelen vain.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Ymmärrätkö, että biojätteiden vieminen luonnoneläimille pihallesi on kiellettyä!? Porkkanankuoret, leivät ja muut sapuskat kuuluvat biojätteisiin ja biojäte suljettuun, jyrsijöiltä suojattuun kompostiin tai biojätekeräykseen! Rotat ja hiiret vilistävät yöllä pihoilla, harakat ja pulut päivällä", Huuhkaja-nimimerkki sanoo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä