Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Linnut toivottavat rauhaa maailmaan

"Joskus aikoinaan haaveileva mies ehdotti Koti-Kajaanin Kuuloluurin rinnalle Runoluuria. Kannatetaan. Toivottavasti joskus sellainen saadaan", runoja rustaileva haaveileva nainen toivoo.

"Kertokaa, onko lakia sellaiselle äijälle, joka kuskaa päihdeongelmaista joka viikko Alkoon monta kertaa?" soittaja kyselee.

"Hyvät luontoihmiset. Oletteko huomanneet, miten linnutkin toivottavat laulullaan rauhaa maailmaan? Kun tiaiset lauloivat ennen "titityy titityy", nyt ne laulavat "peace peace". Sehän tarkoittaa suomeksi "rauhaa rauhaa". Sitähän me kaikki toivotamme, myös linnut", naisääni hoksaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kyllähän se on niin, että jos Aatami ja Eeva ei olisi paratiisissa langenneet, niin ihmiskuntaa ei olisi olemassakaan", soittaja filosofoi.

"Kesän korvalla on monta syytä juhlaan: vappu, äitienpäivä, helatorstai, helluntai, kouluvuoden päättyminen ja kevään aurinkoiset päivät. Tervetuloa ihana toukokuu. Hauskaa vappua, kevään juhlaa, raikkaita ajatuksia ja hyvää oloa", soittaja toivottaa.

"Kaikki vanhat rupsahtaneet akat tulevat nuorista kauniista tytöistä", miesääni kertoo.

"Pitäisikö äidin, joka ostelee seitsemännet kengät itselle, miettiä jopa lasten kenkiä keväällä. Hänellä on jo hyvät varvaskengät. Nehän on ihan parhaat", nimimerkki Surullinen pohtii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lähetä oma luurisi.“

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä