Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Naisille ei herrasmiehet kelpaa, pitäisi olla juoppolalli

"Miksi ihminen valehtelee? Valehteluun taipuvainen usein pyrkii hyödyntämään itseään, jotta saa toiset puolelleen, luottamaan itseensä. Kyseessä on sairaalloinen halu valehdella ja keksiä sepitettyjä tarinoita. Suomeksi mytomaanikkoja kutsutaan yleensä patologisiksi valehtelijoiksi. Pakonomainen valehtelu ei ole lääketieteellinen diagnoosi, vaan se tyypillisesti liittyy muihin mielenterveyden ongelmiin oireena, esimerkiksi narsistiseen persoonallisuus häiriöön. Näin on", Käpy kertoo.

"Paikallisliikenteestä: Linja 3 ei tällä hetkellä palvele Laajankankaalla ja prikaatilla asuvia, töihin ja kouluun ei ehdi ajoissa eikä isompiin kauppoihin pääse sujuvasti asioimaan. Linja 1 palvele edes meitä Laajankankaalla asuvia, ja toisin kuin jutussa väitettiin, Laajankankaalta oli kyytiin tulijoita ja myös kaupungilta pois tulijoita, joskus jopa ainoat matkustajat olivat nimenomaan Laajankankaalta. Linja 7 ei auta yhtään kauppa-asioinnissa, kannattaisi Rusasen itse kokeilla, että onko kätevä", huomauttaa nimimerkki Ei olisi pitänyt ehjää mennä korjaamaan.

"Moni vanhus kuolee koronaan, moni piittaamaton tunnollensa läheisen kuoleman saa", viestijä rimmaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Miten se matkanteko jatkuu sähkökatkon aikana sähköautolla ajettaessa? Sitä vain toitotetaan, että kaikkien autojen tulee toimia sähköllä, ja entäpäs sähköautojen remontit ja korjaukset, niissäkin on omat haasteensa. Suomi ei saastuta ilmastoa, ei kärpäsen pierun vertaa", soittaja tuumailee.

"Muutamille radio-ohjelmien haastattelijoille terveisiä. Kun haastattelette haastateltavia, niin älkää keskeyttäkö jatkuvasti heitä, älkää tupatko joka väliin omia mielipiteitänne, älkää tekonaurun räkätyksellä estäkö haastateltavien puheen kuulumista kuuntelijoiden korviin. Kiitos hyville, oikeille haastattelijoille. Heitäkin on", naisääni kouluttaa.

"Kyllähän sitä kaiken maailman piilotyyppien lisäksi on olemassa myös piiloalkoholisteja ja piilouskovaisia", luurissa tirskutaan.

"Te jotka tuette Ukrainaa Venäjän sodassa, turha valittaa, että sähkö ja ruoka on liian kallista. Onko Ukraina tärkeämpi kuin oma isänmaamme Suomi?" nimimerkki Suomi ensin pohtii.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Vihreät ovat olleet sotajalalla perussuomalaisia ja etenkin Jussi Halla-Ahoa vastaan. Oma pesä ei tunnu kiinnostavan. Koomikon kyyneleet ja pelikuviot ovat anteeksipyynnöllä kuitattu. Myös ammatissaan vaivasia, liikuntavammaisia ja puhevikaisia pilkannut pelle saa olla rauhassa omiltaan. Vihreät on puolue, joka on saanut toimillaan Suomen sisäisen turvallisuuden heikkenemään hallituskaudella oleellisesti. Jengiväkivaltaan ei sisäministeri puutu, vaan antaa ymmärtää, että yhteiskunnan vika", nimimerkki Menetetty isänmaa arvostelee.

"Herrasmiehet eivät naisille kelpaa. Pitää olla Henrik-piispa, josta tuli juoppolalli", miesääni tuumailee.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä