Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Sorsien sijaan pitäisi keskustella nuorista tai vanhuksista

"Nyt kun on käynyt selväksi, että Pisa saadaan kohilleen, kun lasketaan luokan taso ja vaatimus alemmaksi. Ts. tehdään kaikista pöljempiä, niin ei ole kukaan viisaampi. Suomeksi: Puotetaan suomalaisten älykkyysosamäärä kansainväliselle tasolle", tuumailee nimimerkki Helppoa kuin heinän teko.

"Hyvät työnantajat löytävät työntekijänsä. Niihin jopa hakeutuu enemmän ihmisiä kuin he voivat palkata. Huonot työnantajat taas kitisevät työvoimapulaa ja haikailevat ulkomaista työvoimaa", toteaa nimimerkki Ahneudesta kyse.

"Kyllä se on tuo tupakointikin vain sellainen henkinen toiminto. Kyllä siinä ajatuksen kehitys rauhoittuu", tietää Tupakkaparta-ajattelija.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kertokaapa viisaammat, paljonko on minun aamuiset herkut rosenteissa arvokkaammat, kun kerron alakua, mistä on kysymys. Kesällä maksoi 6 kpl paketti 2,90 €. Joulun alla hinta oli 3.55€. Eilen menin kauppaan ja otin paketin käteen ihmetellen, miten kevyeltä paketti tuntui, vaikka hinta oli sama kuin edellisellä kerralla. Laitoin prillit taskusta nokalle ja luulin niien valehtelevan kuin Kuusniemen poliisin alkometrin. Paketissa oli vain 4 kpl entisten 6 tilalla. Olis kiva tietää rosenttiluku", Mikko-Aalis mietiskelee.

"Nyt riittää jo noista sorsista keskustelu. Jos eivät ite saa ruokaansa, niin lentäkööt etelämmäs. Ottakaa vaikka nuorten asiat seuraavaksi käsittelyyn tai vanhukset", Teuksi käskyttää.

"Nykyhallitus ei ole köyhimpien suomalaisten asialla ja köyhyydessä olevien määrä on Suomessa runsaasti kasvanut viimeisen 4 vuoden aikana. Sitä kannattaa muistaa, kun äänestää", nimimerkki Ei jatkoon huomauttaa.

"Sähkölämmitteiset kasvisruokahallit Närpiössä on kylymillään. Vihreä valhe alkaa paljastua. Haketta ajetaan laivalla Latviasta. Turvetuotannon alasajo johti Latvian metsävarojen polttoon maapallon metsärikkaimmassa maassa. Härkäpapu saa kovimmat tuet, joten ruista ei kannata viljellä jne. Suomen kasvukausi ulkona on n. 3kk. Torjunta-aineilla kyllästettyä rehua ei kannata lapsille ainakaan tuputtaa. Ei ole ihme, että suolistosairaudet lisääntyy vauhdilla. Älkää luottako vihreään huoltovarmuuteen", nimimerkki Kasvisruokaa valtion sähkötuella lausuu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Eikö olis ambulanssikuljettajien aika vaihtaa työpaikkaa, kun jättävät sairaan ihmisen, eivät ota kyytiin, kuolee seuraavana päivänä. Liekö noilla edes omaatuntoa noilla ambulanssikuljettajilla?" soittaja ihmettelee.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä