Koti-Kajaani

Kuuloluuri: Vakoilevatko dronet luvatta metsänomistajien marjapaikkoja?

"Millä perusteella hyvinvointialueen johtotehtävät vain lisääntyvät? Asukasluku pienenee, palveluja karsitaan ja uusia työntekijöitä ei saada perustöihin. Miksi tarvitaan järjestämisjohtaja, kun on jo hyvinvointialueen johtaja? Miksi valittiin liuta uusia pomoja kun entisetkin jatkavat? Ei taida hallinto keventyä eivätkä rahat riittää", ihmettelee Art Director.

"Näkemysten puute esti kainuulaisen sähköyhtiön menestyksen vapautuneilla sähkömarkkinoilla? Maltillisemmin ja järkevämmin toimineet sähköyhtiöt porskuttavat edelleen sähkömarkkinoilla. Kainuulainen sähköyhtiö joutui ainoana sähköyhtiönä Suomessa myymään pois tämän liiketoiminnan", tuumailee Sähkösaavi.

"Pikkupoika kassalla, ota se naurettava helmirannerengas pois ranteestaasi, se on suoraan sanottuna täysin naurettava", viestijä kehottaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Vanaha tae saeras voepi eläjä olla! Vaan tarvihttooko sitä kenenkkään heittäytyä tahalleen vätöksi, ja vielä penikoilleen semmonen perriyttää? Se on sama, minkä toiset tekköö, tahi sannoo, niin ruikutusta riittää. Nuorena se on vitsa veäännettävä. Yhteiskunnan ikärakenteessakin jo kestämistä, ja rattaat pyörii yhä harvempien voimin. Ja kaikenlaiset kun pitäisi kuitenkin elättää! Raukat vain menköhöt merten taa", älähtää Toen tonkija.

"Kyllä se vaan tuo ehdottomuus ja varmuus ovat nuoruuden epäkypsiä piirteitä. Aikuisena sitä ajattelee, että voi se on näinkin ja voi se olla niinkin", soittaja tuumailee.

"Jaa, ha. Nyt sitten dronet ilmaan marjapaikkoja katselemaan ja sankoja kuljettamaan. Jokamiehen oikeuksia tunnutaan laajentavan. Missä on metsänomistajan yksityisyys? Nuo luvattomat vakoilijat tulee tiputtaa alas, jos tulevat häritsemään ja vakoilemaan marjapaikkoja. Kyllä on otsaa kaikenlaista suunnitella. Olen varma, että peli vihelletään poikki jossain vaiheessa. Jos joku luulee, että metsänomistajilla ei ole keinoja, niin erehtyy. Röyhkeys näyttäs vaan kasvavan. Kuka takaa, kuka lentää?" Kyselee nimimerkki Röyhkeyden huippu.

"Kerran meinasin, vaan en kehdannut. Sillä keinoin tuli minustakin aikamiespoika", kirjoittaja muistelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Kaksi suurta koiranpaskaa, paskaa eikä mitään muuta. Siinä he nyt vieretysten katselevat uutta kuuta. Toinen tarttuu kengänpohjaan, osa jääpi siitä rappuralliin, matka jatkuu eteiseen turmellen nyt siellä maton kalliin. Toinen siellä yksiksensä pakkasessa nyyhkii, kaverilla lämpimässä paremmin nyt pyyhkii. Niinpä koiran omistaja se määrää, antaako lemmikkiensä kusta portaille ja paskannella kulkuväylille pihamaalla. Joten: kummassa päässä narua on se viisaampi ja fiksumpi?" loruilee nimimerkki Kaksi vanhaa tukkijätkää.

Lähetä oma luurisi.

Koti-Kajaani julkaisee Kuuloluureja kerran viikossa verkossa. Verkossa julkaistuja Kuuloluureja ei julkaista uudestaan paperilehdessä. Oman Kuuloluurisi voit soittaa puhelinnumeroon 08 6166909 tai kirjoittaa verkkolomakkeelle .

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä