Koti-Kajaani

Meidän meiningit: Fisuun-kalakummikoulutus Kajaanissa

Fisuun-kalakummikoulutus keräsi neljätoista kummitoiminnasta kiinnostunutta henkilöä Iso-Ruuhijärven kalamiestuvalle Kajaanissa 24.11. Paikalla oli kokeneita kummeja, mutta myös kummitoimintansa vasta aloittavia.

Kainuun Vapaa-ajankalastajien koulutetut kalakummit tekevät arvokasta työtä toimiessaan ohjaajina ja opastajina monenlaisissa kalastustapahtumissa. Kalakummit mm. opastavat nuoria vastuullisessa kalastuksessa, kalankäsittelyssä ja kalaruokien valmistuksessa.

"Kalakummit opastavat harrastuksen alkumetreillä ja ohjaavat kalastajia elämän mittaiselle matkalle."

Kalastus sopii harrastuksena aivan kaikille ja kalakummitoimintaa toteutetaan aina kunkin ryhmän erityistarpeet huomioiden. Kalakummit opastavat harrastuksen alkumetreillä ja ovat osaltaan ohjaamassa kalastajia elämän mittaiselle matkalle kalastusharrastuksen pariin. Kalastus on parhammillaan koko perheen yhteinen juttu, josta voi ammentaa voimaa ja iloa arjen keskelle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pyydettäessä järjestämme monipuolisia kalapäiviä, joissa mm. käsittelemme kaloja ja laitamme kalaruokia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Koulut, kyläyhteisöt ja monet muut organisaatiot voivat jatkossakin ottaa meihin yhteyttä niin järjestetään yhdessä laadukkaita hetkiä kalastusharrastuksen ympärille.

Mikäli haluat järjestää tapahtuman, missä kalakummeille olisi tilausta, niin ota rohkeasti yhteyttä: 050 369 7667, matti.kulju@vapaa-ajankalastaja.fi

kalastusohjaaja29Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Matti Kulju

Kalakummit opastavat kalastusharrastuksen alkumetreillä.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä